ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Πού και πότε θα δείτε την κλήρωση της φάσης των 16 έως και τον τελικό

Το τρόπαιο του Κυπέλλου
Το τρόπαιο του Κυπέλλου EUROKINISSI SPORTS

Το μεσημέρι της Παρασκευής (14:30) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας έως τον τελικό με την είσοδο ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Την Παρασκευή στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας έως και τον τελικό και θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΠΟ στο Youtube.

Καλεσμένος στην εκδήλωση θα είναι ο Κώστας Χαλκιάς. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα το 2004 θα συμμετέχει στη διαδικασία της κλήρωσης.

Ποιες όμως είναι οι ομάδες που το μεσημέρι της Παρασκευής θα μπουν στην κληρωτίδα; Από τις 16 γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή τις 14 από αυτές.

Πρόκειται για τις πέντε που συμμετείχαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι εννιά που έχουν καταφέρει να προκριθούν στη συγκεκριμένη φάση μέσα από την πορεία τους στη διοργάνωση.

Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι:

  1. ΑΕΚ
  2. ΑΕΛ
  3. Άρης
  4. Αστέρας Τρίπολης
  5. Athens Καλλιθέα
  6. Βόλος
  7. Κηφισιά
  8. Νίκη Βόλου
  9. Ολυμπιακός
  10. ΟΦΗ
  11. Παναθηναϊκός
  12. Παναιτωλικός
  13. ΠΑΟΚ
  14. Πανσερραϊκός

Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο εκκρεμότητες που αφορούν ζευγάρια των οποίων οι αγώνες αναβλήθηκαν και περιμένουμε να διεξαχθούν.

  • (Πανθρακικός ή Εθνικός – Γιούχτας) – Ατρόμητος
  • (Λεβαδειακός – Αιολικός ή Αναγέννηση Καρδίτσας) – Λαμία

Η 1η αγωνιστική της φάσης των 16, η οποία είχε οριστεί για 31/10, 01/11 και 02/11 θα αναβληθεί λόγω εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων στα ματς Πανθρακικός - Εθνικός και Αιολικός - Αναγέννηση Καρδίτσας.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ