ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Αναβάλλεται η 1η αγωνιστική της 6ης φάσης λόγω των εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων

Κύπελλο Ελλάδας: Αναβάλλεται η 1η αγωνιστική της 6ης φάσης λόγω των εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων

Η ΕΠΟ ενημέρωσε τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στην 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πως θα αναβληθεί η 1η αγωνιστική της 6ης φάσης λόγω των εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων στα ματς Πανθρακικός - Εθνικός και Αιολικός - Αναγέννηση Καρδίτσας.

Την Παρασκευή το μεσημέρι θα διεξαχθεί η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας για την 6η φάση έως και τον τελικό. Την ίδια ώρα όμως η ΕΠΟ ενημέρωσε τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο υπόλοιπο του θεσμού πως θα αναβληθεί η 1η αγωνιστική της 6ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, η οποία είχε οριστεί για 31/10, 01/11 και 02/11, χωρίς να γίνεται γνωστό πότε θα οριστούν οι αναμετρήσεις.

Η αναβολή αυτή είναι αποτέλεσμα των εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων των Πειθαρχικών Οργάνων της ΕΠΟ για τις αναμετρήσεις Πανθρακικός - Εθνικός και Αιολικός - Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Αιολικός προκρίθηκε στα χαρτιά αφού ο αγώνας με την ΑΣΑ δεν είχε διεξαχθεί καθώς η ομάδα της Καρδίτσας δεν είχε παρουσιαστεί στο γήπεδο.

Ο αγώνας Πανθρακικού - Εθνικού είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων με υπαιτιότητα της ομάδας της Κομοτηνής που με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, σε πρώτο βαθμό, είχε χάσει το παιχνίδι με 3-0.

Υπάρχει όμως προσφυγή και εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό και αφού βγει και η συγκεκριμένη απόφαση θα μπορεί η ΕΠΟ να προχωρήσει στον ορισμό των αγώνων της 6ης φάσης.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ATHENS KALLITHEA ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ