ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κύπελλο Ελλάδας ποδοσφαίρου γυναικών: Ο ΠΑΟΚ υπέταξε στα πέναλτι την ΑΕΚ και έκανε το νταμπλ

Κύπελλο Ελλάδας ποδοσφαίρου γυναικών: Ο ΠΑΟΚ υπέταξε στα πέναλτι την ΑΕΚ και έκανε το νταμπλ
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 5-4 την ΑΕΚ στα πέναλτι (1-1 κ.δ.), πανηγύρισε το έβδομο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του, κάνοντας παράλληλα το νταμπλ

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε για ακόμα μια χρονιά την παντοκρατορία που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο γυναικών.

Οι "ασπρόμαυροι" επικράτησαν με 5-4 της ΑΕΚ στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια) και κατέκτησαν το έβδομο σερί Κύπελλο Ελλάδας ποδοσφαίρου γυναικών, κάνοντας παράλληλα το νταμπλ, αφού στο πρωτάθλημα κέρδισαν τον τίτλο για 10η συναπτή σεζόν.

Ο Δικέφαλος του Βορρά άνοιξε το σκορ στο 20' με κεφαλιά της Παπαδοπούλου ύστερα από ασίστ της Μήτκου, με την Ένωση να απαντάει με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Η Στεφάτου εκμεταλλεύτηκε την καταπληκτική πάσα της Χατζηνικολάου στο 48' και έγραψε το 1-1. Στα εναπομείναντα λεπτά, όπως και σε αυτά της παράτασης δεν άλλαξε κάτι, με τις παίκτριες του Θεοδωρίδη να είναι πιο ψύχραιμες και να πανηγυρίζουν τη νίκη και τον τίτλο.

Μοιραία για την ΑΕΚ ήταν η Νίκα, η οποία αστόχησε στο τέταρτο πέναλτι της ομάδας.

ΑΕΚ: (Κωτσοβός): Χατζηχαριστού, Βέρα, Μπαρτζακλή (63’ Τριβυζάκη), Παυλοπούλου, Πινέδα, Κόλλια, Στεφάτου, Ντζάνη, Καπνίση, Τσελέντη, Τζουτζουράκη (85’ Νίκα).

ΠΑΟΚ (Θεοδωρίδης): Νοϊχάους, Γκούνη, Κοσκερίδου, Κιουρεξίδου, Μήτκου, Στράντζαλη (60’ Δοϊρανλή), Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή (70’ Αργυρίου), Γιαννακά, Χέλμβαλ (111’ Ακίντα), Παπαδοπούλου.

TAGS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ