ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Οι ομάδες των προημιτελικών

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας | 22 Δεκεμβρίου 2021
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας | 22 Δεκεμβρίου 2021 INTIME

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 2-0 του Λεβαδειακού στο Καραϊσκάκης και έγινε η τέταρτη κατά σειρά ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τους 8 του Κυπέλλου. Δείτε ποιες έχουν προκριθεί στα προημιτελικά καθώς και το πρόγραμμα των αγώνων της Πέμπτης (23/12).

Μετά από την Αναγέννηση Καρδίτσας (5-0 εντός έδρας τον Άγιο Νικόλαο), τον Παναιτωλικό (1-0 εντός την Νίκη Βόλου) και τον ΠΑΟΚ (3-1 εντός την ΑΕΛ), ο Ολυμπιακός έγινε η τέταρτη και τελευταία ομάδα από το σετ αγώνων της Τετάρτης (22/12) που εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν γνωρίσει την ήττα με 3-2 εκτός έδρας από τον Λεβαδειακό όμως στη ρεβάνς του Γεώργιος Καραϊσκάκης έκαναν την ανατροπή, επικρατώντας 2-0 με πρωταγωνιστή τον Τικίνιο που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 25ο και στο 43ο λεπτό.

Το απόγευμα της Πέμπτης (23/12) θα βρουν κατόχους και τα άλλα τέσσερα εισιτήρια που απομένουν, αφού έχουν προγραμματιστεί οι αναμετρήσεις ΟΦΗ - Άρης (15:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24), Βόλος - Παναθηναϊκός (17:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24), Ιωνικός - Λαμία (17:00, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE από το SPORT24) και Κηφισιά - ΑΕΚ (19:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των ρεβάνς:

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων:

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΑΕΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΟΦΗ ΑΡΗΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ