ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Η Equipe αναρωτιέται για την έδρα του τελικού και προσπαθεί να εξηγήσει τι συμβαίνει

Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας
Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας INTIME

Το κωμικοτραγικό σίριαλ με την εύρεση έδρας για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet έφτασε μέχρι την Equipe.

Η ΕΠΟ αναζητά εδώ και μήνες την έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και δύο εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα, δεν το έχει βρει. Με το ζήτημα ασχολήθηκε μέχρι και η Equipe, η οποία αναρωτιέται αν τελικά θα διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας.

"Κανένα στάδιο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet", αναφέρει ο τίτλος στο σχετικό κείμενο στην ιστοσελίδα του γαλλικού μέσου.

"Η Ελληνική Ομοσπονδία αναζητά ένα στάδιο να φιλοξενήσει τον τελικό μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για τον οποίο υπάρχουν φόβοι για επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων", συνεχίζει ο πρόλογος του κειμένου.

"Θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, που είναι προγραμματισμένος για τις 24 Μαΐου; Δύο εβδομάδες πριν από τον αγώνα, στάδιο δεν έχει βρεθεί για να φιλοξενήσει τη συνάντηση μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ", αρχίζει το κείμενο της Equipe.

"Υπό τον φόβο επεισοδίων μεταξύ οπαδών των δύο συλλόγων, η Ελληνική Ομοσπονδία προσέγγισε διάφορες χώρες όπως η Κύπρος, το Ηνωμένο Βασίλειο, ακόμα κι η Πολωνία, χωρίς να φτάσει σε συμφωνία μέχρι στιγμής. Η πολωνική πόλη Σοσνόβιετς είναι μεταξύ των υποψηφίων. Η απόφαση πρέπει να ληφθεί απ' τις αρχές μέχρι τις 12 Μαΐου", καταλήγει το δημοσίευμα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ