ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Αναβλήθηκε ξανά για την Παρασκευή η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ για το θέμα του τελικού

Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας
Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας INTIME

Η προγραμματισμένη για την Τρίτη (9/5) εκτελεστική επιτροπή για το θέμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet αναβλήθηκε εκ νέου για την Παρασκευή (12/5), γεγονός που αφήνει τα πάντα ανοιχτά όσον αφορά τον τόπο διεξαγωγής του.

Μετά την πρώτη αναβολή της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για το θέμα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, υπήρξε και δεύτερη.

Συγκεκριμένα, η προγραμματισμένη για την Τρίτη (9/5) συνεδρίαση της Ε.Ε. αναβλήθηκε εκ νέου, με τη νέα ημερομηνία να ορίζεται η Παρασκευή 12 Μαΐου, ενώ αρχικά είχε οριστεί για τη Δευτέρα (8/5).

Κάπως έτσι, τα πάντα παραμένουν ανοιχτά όσον αφορά την έδρα του τελικού.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΕΠΟ βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις και με ξένες Ομοσπονδίες, έχοντας λάβει θετική απάντηση από την πολωνική και τη ρουμανική προκειμένου να είναι εκείνες που θα φιλοξενήσουν τον τελικό σε περίπτωση που διεξαχθεί στο εξωτερικό.

Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή το Πανθεσσαλικό έχει μπει ξανά στο κάδρο για να φιλοξενήσει την αναμέτρηση, με την πλευρά της ΕΠΟ να κοιτάζει να βρει τη "χρυσή τομή" με τον δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, προκειμένου να υπάρξει λύση, πάντα με την αρωγή των δύο φιναλίστ του θεσμού.

Το Πανθεσσαλικό θεωρείται η ιδανικότερη λύση με βάση τα δεδομένα, αφού το γήπεδο είναι έτοιμο και αποτελούσε βασική επιλογή βάσει και της προκήρυξης του Κυπέλλου. Η επιλογή του εξωτερικού παίζει ακόμα, αλλά τα χρονικά περιθώρια είναι αρκετά στενά και δεν είναι σίγουρο ότι προλαβαίνουν να γίνουν όλα όσα απαιτούνται.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ