ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Κυπέλλο Ελλάδας, Κόντης: "Έχουμε ποδοσφαιριστές με απίστευτη ποιότητα, ξέρω πως μπορώ να παρέμβω για να πάρουμε το τρόπαιο"

Κυπέλλο Ελλάδας, Κόντης: "Έχουμε ποδοσφαιριστές με απίστευτη ποιότητα, ξέρω πως μπορώ να παρέμβω για να πάρουμε το τρόπαιο"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Κόντης στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κύπελλο Ελλάδας Betsson υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με απίστευτη ποιότητα, ικανούς να δώσουν το 20 τρόπαιο στο τριφύλλι.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Κόντης, ενόψει του τελικού Κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη το Σάββατο (25/5, 20:30 COSMOTE SPORT1 HD, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) στη συνέντευξη Τύπου που διεξήχθη την Παρασκευή στο Πανθεσσαλικό υποστήριξε πως οι πράσινοι είναι έτοιμοι για να κάνουν 20 τα τρόπαια τους.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά, υπάρχει φαβορί σε ένα τέτοιο παιχνίδι;

"Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί, είναι παιχνίδια που όποιος το θέλει περισσότερο το παίρνει, εμείς το θέλουμε πάρα πολύ. Ξέρουμε τον αντίπαλο μας ξέρει, υπάρχει το ταλέντο των ποδοσφαιριστών και όποιος το θέλει περισσότερο θα το πάρει".

Δύο Έλληνες προπονητές σε έναν ελληνικό τελικό, πως νιώθετε;

"Νιώθουμε πολύ όμορφα σίγουρα. Είμαστε σε έναν ελληνικό τελικό, μακάρι στο μέλλον να έχουμε πολλούς Έλληνες προπονητές σε αυτή τη θέση και να διεκδικούν τρόπαια και Κύπελλα. Εύχομαι αύριο να είναι μια καλή μέρα για εμάς στον Παναθηναϊκό".

Έχεις έναν τίτλο στην Κύπρο, επί αμιγώς ελληνικού εδάφους, θα θέλατε να τους κάνετε αύριο δύο;

"Δεν έχω έναν τίτλο σαν προπονητή, έχω τέσσερις, έχω πάρει και άλλους στο εξωτερικό. Αισιοδοξώ να γίνουν πέντε και έξι. Έχουμε πίστη, ποδοσφαιριστές με απίστευτη ποιότητα. Έναν σύλλογο που έχει μάθει να σηκώνει τίτλους. Η ιστορία αυτό δείχνει, έχουμε 19 τρόπαια και αύριο θέλουμε να τα κάνουμε 20".

Πόσο εύκολο είναι σε έναν προπονητή να παρέμβει σε μια ομάδα μέσα σε μια εβδομάδα;

"Το έργο του προπονητή είναι εύκολο όταν έχεις καλούς ποδοσφαιριστές. Άρα για μένα είναι εύκολο να παρέμβω όταν έχω παίκτες σαν τον Ιωαννίδη. Γνωρίζω την ομάδα, το σύλλογο, το να παρέμβω μου είναι εύκολο γιατί οι παίκτες μπορούν να τα αντιληφθούν και να τα κάνουν πράξη στο γήπεδο".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ