ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Κύπελλο Ελλάδας Betsson, σύζυγος Παλάσιος: " Απόλυτη έλλειψη σεβασμού, ντροπή"

2023-2024 /  /  -  (  / EUROKINISSI)
2023-2024 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η σύζυγος του Σεμπαστιάν Παλάσιος με ανάρτησή της στο Instagram μίλησε για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Η σύζυγος του Σεμπαστιάν Παλάσιος, Γιόχα Χέρμπελ, με ανάρτησή της στο Instagram τόνισε πως υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού.

"Αυτοί είναι μια ντροπή, είναι μια απόλυτη έλλειψη σεβασμού προς έναν άνθρωπο που έδωσε τα πάντα για την ομάδα. Απλά θέλω να κερδίσουν το Κύπελλο για τους οπαδούς και για κάθε έναν από τους παίκτες και τις οικογένειές τους οι οποίοι δεν χρειάστηκε να περάσουν αυτές τις δυστυχίες. ΝΤΡΟΠΗ" έγραψε συγκεκριμένα.

Σε δεύτερό της ποστ ανέφερε: "Πόσο άξιος σεβασμού είσαι. Είμαι περήφανη πως υπέμεινες όλα αυτά τις τελευταίες εβδομάδες δίχως να πεις λέξη. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα μηνύματα. Νίκη για όλους εσάς".

Θυμίζουμε πως ο Χρήστος Κόντης αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μεταξύ άλλων τους Σπόραρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς και Βιλένα.

Κύπελλο Ελλάδας Betsson, σύζυγος Παλάσιος: " Απόλυτη έλλειψη σεβασμού, ντροπή"


Δείτε την Game Night:

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ