ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον τελικό παρουσία Αλαφούζου, Καρυπίδη, Μπέου

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον τελικό παρουσία Αλαφούζου, Καρυπίδη, Μπέου
INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι την Πέμπτη θα διεξαχθεί σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Σε αυτή θα παραστούν οι ιδιοκτήτες Παναθηναϊκού και Άρη (Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης) και ο δήμαρχος Βόλου (Αχιλλέας Μπέος).

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί στα γραφεία της σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ο οποίος με τα τωρινά δεδομένα έχει οριστεί στο Πανθεσσαλικό (με βάση την προκύρηξη) για τις 18 Μαΐου.

Στη συγκεκριμένη σύσκεψη θα παραστούν μεταξύ άλλων οι Γιάννης Αλαφούζος και Θεόδωρος Καρυπίδης (ιδιοκτήτες Παναθηναϊκού και Άρη), αλλά και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Βασικό θέμα συζήτησης αναμένεται να είναι ο τρόπος διεξαγωγής του τελικού, δηλαδή αν θα γίνει με κόσμο ή όχι. Φυσικά, αν αποφασιστεί το μεγάλο ματς να γίνει παρουσία θεατών, θα πρέπει να συμφωνηθεί πόσα εισιτήρια θα διατεθούν στους δύο φιναλίστ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Σύσκεψη για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (18 Μαΐου, Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου) θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στις 12μ.μ. στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων.

Θα παραστούν, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ο Διευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές και ο υποδιευθυντής κ. Θανάσης Κουλούρης, από τις φιναλίστ ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και ο Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και από τον Άρη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπιλίρης".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ