ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Αυτές είναι οι τέσσερις πόλεις για τον τελικό

Κύπελλο Ελλάδας: Αυτές είναι οι τέσσερις πόλεις για τον τελικό

Η Πολωνία, η Ρουμανία και η Αλβανία, δια των Ομοσπονδιών τους, έχουν απαντήσει θετικά στην ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ενώ πάντα στην κουβέντα περιλαμβάνεται και το Πανθεσσαλικό, για το οποίο επιχειρείται να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης (9/5) η ΕΠΟ έκανε λόγο για "επιβεβαιωμένα διαθέσιμα γήπεδα" προκειμένου να φιλοξενήσουν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 οι άνθρωποι της ΕΠΟ έχουν πάρει θετική απάντηση από τρεις ομοσπονδίες του εξωτερικού για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ πάντα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο τελικός Κυπέλλου να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό χωρίς την παρουσία κόσμου. Αποτελεί μάλιστα σταθερή προτεραιότητα της Ομοσπονδίας να συμβεί κάτι τέτοιο και γι' αυτό σκοπεύει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Από την άλλη, οι τρεις χώρες που έχουν ήδη απαντήσει θετικά στην Ελληνική ομοσπονδία είναι η Πολωνία και συγκεκριμένα στην πόλη Σοσνόβιετς, η Ρουμανία με τον τελικό να λαμβάνει χώρα σε γήπεδο του Βουκουρέστι και η Αλβανία με το Κεμάλ Στάφα που βρίσκεται στα Τίρανα - και όχι στην Αρένα Κομπετάρε στην οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί άλλο event την ίδια περίοδο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, έλαβε την Τρίτη (9/5) εξουσιοδότηση από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων ώστε να έρθει σε διαβουλεύσεις με τις δύο ομάδες που βρίσκονται στον τελικό και να παρθεί η τελική απόφαση μέχρι την Παρασκευή ώστε να περάσει από την έγκριση της εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που έχει οριστεί να συνεδριάσει την Παρασκευή (12/5).

Το SPORT24 είχε ήδη παραθέσει τα δεδομένα, προτού Πολωνός δημοσιογράφος γράψει για την έγκριση που έλαβε η ΕΠΟ από την Ομοσπονδία της Πολωνίας.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ