ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κυπέλλο Ελλάδας: Αναβλήθηκε το Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός

Ο Δαμιανός Γκίνη της Αναγέννησης Καρδίτσας μονομαχεί με τον Ρουμπέν Πέρεθ του Παναθηναϊκού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας 2021-2022 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" | Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
Ο Δαμιανός Γκίνη της Αναγέννησης Καρδίτσας μονομαχεί με τον Ρουμπέν Πέρεθ του Παναθηναϊκού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας 2021-2022 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" | Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 INTIME SPORTS

Δεν θα διεξαχθεί τελικά την προσεχή Τρίτη (25/01) το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, καθώς οι πράσινοι είχαν πρόβλημα στη μετάβασή τους στη θεσσαλική πόλη. Μέσα στις επόμενες ώρες θα βγει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Παναθηναϊκό για τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας αναβλήθηκε, λόγω της αδυναμίας του τριφυλλιού να μεταβεί στην πόλη της Θεσσαλίας.

Η εθνική οδός έχει κλείσει για λόγους ασφαλείας λόγου του χιονιά κι απ’ αυτού οι άνθρωποι των πρασίνων ήταν από νωρίς το πρωί σε ανοικτή γραμμή με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να δουν για την τύχη του παιχνιδιού, κάτι που τελικά συνέβη. Η ΕΠΟ με ενημέρωσή της, αναφέρει ότι το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Πλέον οι δύο ομάδες περιμένουν τον ορισμό του αγώνα για νέα ημερομηνία, ωστόσο και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το καλεντάρι τους. Υπενθυμίζεται ότι το τριφύλλι στις 2 Φεβρουαρίου, ημέρα Τετάρτη, αντιμετωπίζει σε εμβόλιμη αγωνιστική τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για την 21η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αναβολή του αγώνα και την αλλαγή ώρας σε δύο αναμετρήσεις: "Την αναβολή του αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη ύστερα από σχετικό έγγραφο αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω των ακραίων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων.

Νωρίτερα, η υποεπιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας είχε προβεί στην αλλαγή ώρας των αγώνων Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (18:30 αντί για 17:00) και Λαμία-Άρης (20:00 αντί 21:30)
".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ