ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ

Κύπελλο Αγγλίας: Μαχρέζ και Γκρίλις καθάρισαν για την Μάντσεστερ Σίτι

Manchester City's Jack Grealish, background center, is cheered by teammates after scoring during the English FA Cup fifth round soccer match between Peterborough United and Manchester City at the Weston Homes Stadium, Peterborough, England, Tuesday, March 1, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Jack Grealish, background center, is cheered by teammates after scoring during the English FA Cup fifth round soccer match between Peterborough United and Manchester City at the Weston Homes Stadium, Peterborough, England, Tuesday, March 1, 2022. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Με δημιουργό τον Φόντεν και σκόρερ τους Μαχρέζ και Γκρίλις η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε 2-0 της Πίτερμπρο και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Σε ένα ματς με την ατμόσφαιρα να είναι έντονα φορτισμένη από όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το καθήκον απέναντι στην Πίτερμπρο.

Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα χρειάστηκαν ένα καλό δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο για να καθαρίσουν το ματς και να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Με δημιουργό τον Φόντεν και εκτελεστές τους Μαχρέζ στο 60' και Γκρίλις στο 67' η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 2-0, ενώ είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Πίτερμπρο: Μπέντα, Νάιτ, Έντουαρντς, Κεντ, Γουόρντ, Φουκς, Γκραντ, Κόλσον, Πόκου, Τζόουνς, Σμόντικς

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Άκε, Ζιντσένκο, Φόντεν, Φερναντίνιο, Γκιντογκάν, Μαχρέζ, Γκρίλις, Ζεσούς

Μεγάλη πρόκριση για την Κρίσταλ Πάλας

Μεγάλη νίκη πρόκριση πήρε η Κρίσταλ Πάλας απέναντι στην Στόουκ. Οι Λονδρέζοι επικράτησαν 2-1 με όλη τη δράση της αναμέτρησης να γίνεται στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 53' ο Κουγιατέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως στο 58' ο Τίμον μετά από ασίστ του Σόγερς έφερε το ματς στα ίσα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έψαξαν περισσότερο το γκολ και τελικά δικαιώθηκαν. Ο Ρίντγουολνγ στο 82' έκανε το 2-1 χαρίζοντας στην ομάδα του την πρόκριση.

Κρίσταλ Πάλας: Μπάτλαντ, Γκουεχί, Άντερσεν, Κλάιν, Χιουζ, Κουγιατέ, Ολίσε, Αγιού, Ματετά, Ζαχά

Στόουκ: Μπόναμ, Μουρ, Τσέστερ, Χάρντγουντ, Σμιθ, Άλεν, Σόγερς, Τόμπσον, Τίμον, Πάουλ, Μάγια

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ