EURO

Κβαρατσχέλια: Γιόρτασε τη νίκη της Γεωργίας κρατώντας ζώνη πρωταθλητή στο UFC

Κβαρατσχέλια: Γιόρτασε τη νίκη της Γεωργίας κρατώντας ζώνη πρωταθλητή στο UFC
PRINT SCREEN

Ο Γεωργιανός πρωταθλητής του UFC, Ίλια Τοπούρια, είδε διά ζώσης το παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στο Λουξεμβούργο, με το φινάλε να τον βρίσκει να πανηγυρίζει στα αποδυτήρια και να... χάνει τη ζώνη του από τον Κβαρατσχέλια.

Η Γεωργία χρειαζόταν δύο νίκες μέσα στο σπίτι της για να πανηγυρίσει την πρόκρισή της σε τελική φάση Euro για πρώτη φορά στην ιστορία της και το βράδυ της Πέμπτης (21/03) έκανε το πρώτο βήμα, επικρατώντας με 2-0 του Λουξεμβούργου στην Τυφλίδα στον ημιτελικό των playoffs.

Σε αυτό το ματς ήταν επίσημος καλεσμένος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας ο Ίλια Τοπούρια, με τον πρωταθλητή του UFC να αποθεώνεται από τον κόσμο πριν από την έναρξη του αγώνα αλλά και να συμμετέχει στο πάρτι που έστησαν οι παίκτες του Βίλι Σανιόλ στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, ήταν τόσο γιορτινό το κλίμα, ενόψει του τελικού της Τρίτης (26/03) με την Εθνική Ελλάδας ώστε το μεγάλο αστέρι της Γεωργίας, Χβίτσα Κβαρατσχέλια (δεν αγωνίστηκε κόντρα στο Λουξεμβούργο λόγω τιμωρίας) να πάρει τη χρυσή ζώνη από τον Τοπούρια και να την βάζει πάνω του με καμάρι.

Σημειώνεται πως ο σούπερ σταρ της Νάπολι πρωταγωνίστησε και πριν από την έναρξη του ματς, αφού ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε ένα μεγάλο πανό των φίλων της Γεωργίας, όπου τον έδειχναν να κοιτάζει με κυάλια την... Γερμανία, ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι του 2024.

TAGS EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ