ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Κρόος: "Ο Μπενζεμά έπρεπε να πάρει τη Χρυσή Μπάλα, ο Μέσι δεν την άξιζε"

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει το γκολ του στο Ρεάλ - Σεβίλλη
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει το γκολ του στο Ρεάλ - Σεβίλλη © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Τόνι Κρόος τάσσεται με εκείνους που θεωρούν πως ο Λιονέλ Μέσι δεν άξιζε να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα, υποστηρίζοντας ότι ο Καρίμ Μπενζεμά θα έπρεπε να είναι ο κάτοχος του πολύτιμου βραβείου.

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρέθηκε εκτός της πρώτης τριάδας, καθώς κατέλαβε την 4η θέση στη λίστα της Χρυσής Μπάλας. Ο συμπαίκτης του στη Ρεάλ, Τόνι Κρόος, σχολίασε την απονομή των βραβείων, υποστηρίζοντας πως ο Γάλλος επιθετικός άξιζε να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Εξέφρασε την αντίθεσή του σχετικά με την απονομή του βραβείου στον Λιονέλ Μέσι, ενώ πρόσθεσε ότι την κορυφαία τριάδα θα έπρεπε να αποτελούν οι Μπενζεμά, Λεβαντόβσκι και Ζορζίνιο.

"Γιατί να μην κατακτήσει ο Μπενζεμά τη Χρυσή Μπάλα; Ο Λίο δεν το άξιζε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μαζί με τον Κριστιάνο, ήταν οι παίκτες της τελευταίας δεκαετίας, αλλά φέτος θα έπρεπε να βρίσκονται άλλοι μπροστά τους", τόνισε ο Γερμανός στο podcast.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ