SERIE A

"Κροίσοι" οι Ζλάταν και Κακά

"Κροίσοι" οι Ζλάταν και Κακά
Ιμπραίμοβιτς-Ίντερ

Ιμπραΐμοβιτς και Κακά διατηρούν στην κατοχή τους τα πιο ακριβά συμβόλαια της Serie A'

Μπάτζετ που το ύψος τους αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ. Και πως άλλωστε να μην είναι τόσο υψηλό από τη στιγμή οι..."άσπονδες συμπολίτισσες" διατηρούν στις τάξεις τους τα δύο ακριβότερα συμβόλαια του ιταλικού πρωταθλήματος.
Ο διεθνής Σουηδός επιθετικός των "νερατσούρι", Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής όχι μόνο της Ίντερ αλλά όλοκληρου του Καμπιονάτο, με τις απολαβές του να αγγίζουν τα 11 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο! Στην άλλη άκρη της πόλης και στη δεύτερη θέση με δύο εκατομμύρια λιγότερα, ακολουθεί ο Βραζιλιάνος γητευτής της στρογγυλής θεάς και των φιλάθλων της Μίλαν, Κακά, ο οποίος παρακολουθεί τον τραπεζικό του λογαριασμό να φουσκώνει κατά 9 εκατομμύρια το έτος.

Όπως ήταν αναμενόμενο την τετράδα των υψηλότερων μπάτζετ για μισθούς συμπληρώνουν οι Γιουβέντους και Ρόμα με το σύλλογο του Τορίνου να αναμένεται να βγάλει από τα ταμεία του αυτό το χρόνο 115 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο αποτελεί ρεκόρ για τον σύλλογο. Όσον αφορά την ομάδα της Ρώμης, οι "τζαλορόσι" ξοδεύουν "μόλις"... 60 εκατομμύρια ευρώ για μισθούς.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα οι ομάδες που συμμετέχουν στη Σέριε Α' θα ξοδέψουν περί τα 768 εκατομμύρια ευρώ συνολικά για μισθούς, ποσό το οποίο είναι αυξημένο κατά 101.9 εκατομμύρια συγκριτικά με την περασμένη σεζόν.




TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ