ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κρόιφ κατά των προπονητών της Μπαρτσελόνα

Κρόιφ κατά των προπονητών της Μπαρτσελόνα

Ο Γιόχαν Κρόιφ δεν... χαρίστηκε στη Μπαρτσελόνα μετά την έξοδό της από το Champions League, με τον "ιπτάμενο Ολλανδό" να κάνει λόγο για αδυναμία των τελευταίων προπονητών της να ηγηθούν (video).

Μετά από έξι συνεχόμενες παρουσίες στα ημιτελικά του Champions League η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε φέτος τη διοργάνωση στα προημιτελικά πέφτοντας "θύμα" της εκπληκτικής Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε και το γεγονός αυτό άφησε πολύ δυσαρεστημένο τον Γιόχαν Κρόιφ.

Ο Ολλανδός θρύλος στον πάγκο των "μπλαουγκράνα" με τις τέσσερις σερί κατακτήσεις πρωταθλημάτων στις αρχές της δεκαετίας του '90 αλλά και με το πρώτο Πρωταθλητριών στην ιστορία του συλλόγου (1992) ήταν ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στους Καταλανούς με δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του, ρίχνοντας ουσιαστικά το φταίξιμο στους "άρχοντες" των αποδυτηριών.

"Ο Μαρτίνο κάνει ό, τι μπορεί αλλά στο ποδόσφαιρο ο προπονητής πρέπει να ηγείται... και δεν είναι οι προπονητές αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις στη Μπαρτσελόνα εδώ και τέσσερα χρόνια", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πέρα πάντως από τον νυν τεχνικό Χεράρδο "Τάτα" Μαρτίνο και τον προκάτοχό του Τίτο Βιλανόβα, ο Κρόιφ έριξε το μπαλάκι και στον Πεπ Γουαρδιόλα, καθώς ο τωρινός προπονητής της Μπάγερν Μονάχου ήταν εκείνος που καθοδήγησε την Μπαρτσελόνα από το 2008 μέχρι το 2012...

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ