ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κρκιτς: "Σεβασμός στο Ροναλντίνιο"

Κρκιτς: "Σεβασμός στο Ροναλντίνιο"
Ροναλντίνιο

Ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής της "Μπάρτσα" Μπόγιαν Κρκιτς απαίτησε σεβασμό για το Ροναλντίνιο, αλλά μίλησε και για την ανάγκη "αλλαγών" στην ομάδα

Παρά τις πολύ ακριβές και συνάμα σημαντικές προσθήκες του καλοκαιριού, με τους Τιερί Ανρί και Γιάγια Τουρέ αλλά και Αμπιντάλ, Μιλίτο να συμπληρώνουν ένα από τα πληρέστερα ρόστερ του κόσμου, το καμάρι της "Καταλωνίας" χρειάζεται να βελτιωθεί σημαντικά σύμφωνα με το νέο αστέρι της ομάδας Μπόγιαν Κρκιτς.
" Δεν έχουμε θέσει κάποιους προσωπικούς στόχους, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά από τη νέα χρονιά", είπε ο Κρκιτς ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: " Πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά και να παλέψουμε μέχρι το τέλος".

Αντίθετα από την πορεία της ομάδας του, ο διεθνής Μπόγιαν με την Εθνική Ισπανίας under-17 διανύει την καλύτερή του σεζόν έως τώρα όπου με τον τραυματισμό του Μέσι, τον Ροναλντίνιο εκτός "φόρμας" αλλά και τον Ετό στο Κόπα Άφρικα, πολλοί περιμένουν από τον ταλαντούχο επιθετικό να είναι εκείνος που θα πάρει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την ομάδα στις πλάτες του.

"Είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής μου", παραδέχθηκε ο Κρκιτς.

" Σκοπός τώρα είναι να παραμείνω τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα. Ήδη ζω ένα όνειρο που αγωνίζομαι για την Μπαρτσελόνα και με αργά και σταθερά βήματα γίνομαι καλύτερος".

Ο Κρκιτς μίλησε και για τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Ροναλντίνιο, για τον οποίο καθημερινά λέγονται και γράφονται διάφορα γύρω από το όνομά του σχετικά με τις επιδόσεις του όταν εκείνος φοράει τη φανέλα των "μπλαουγκράνα".

" Αξίζει το σεβασμό όλων για όσα έχει προσφέρει στο σύλλογο. Είμαι κάθε μέρα μαζί του στην προπόνηση κι εξακολουθεί να με εκπλήσσει".










TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ