ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κριτική παικτών

Κριτική παικτών
για ηλια

Το SPORT 24 παραδίδει τον έλεγχο στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας

Κώστας Χαλκιάς: Σταθερός όποτε χρειάστηκε με γρήγορες επεμβάσεις και καλές εξόδους. Δεν χρειάστηκε να κάνει την μεγάλη επέμβαση όπως έκανε στο στο Ισραήλ και στο γκολ δεν φέρει ευθύνη.

Γιούρκας Σεϊταρίδης: Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα από την πλευρά του στην άμυνα ενώ βοήθησε πάρα πολύ στην επίθεση με τις επελάσεις του. Ήταν διαρκής κίνδυνος και θα μπορούσε να ήταν άψογος αν είχε καλύτερες σέντρες.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα ενώ είχε τις καλές επεμβάσεις που συνήθως έχει σε έναν αγώνα με αρκετό πάθος που θα μπορούσε όμως να πληρώσει με μία κάρτα. Αυτός όπως και οι άλλοι δύο σεντερ μπακ θα έπρεπε να καθαρίσουν νωρίς την φάση του γκολ.

Σωτήρης Κυργιάκος: Ο... έμπειρος της αμυντικής τριάδας καθοδήγησε εξαιρετικά τους συμπαίκτες του ενώ θα μπορούσε να χρισθεί και σκόρερ όταν ακόμα το σκορ ήταν 0-0.

Βαγγέλης Μόρας: Πολύ καλός ο... Ιταλός. Τα δημοσιεύματα στην γείτονα χώρα δεν είναι αδίκως κολακευτικά. Πολύ καλές τοποθετήσεις και σίγουρες επεμβάσεις.

Βασίλης Τοροσίδης: Στο ξεκίνημα του αγώνα δέχθηκε πίεση από την πλευρά του αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και... μπάλωσε τι τρύπες. Επιθετικά δε βοήθησε στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη ανέβηκε και κέρδισε το πέναλτι της νίκης.

Κώστας Κατσουράνης: Το μυαλό της Εθνικής επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα και έδειξε πόσο έλειψε. Δεν άφησε κενά στην μεσαία γραμμή ενώ βοήθησε τα μέγιστα στην ανάπτυξη με σωστό μοίρασμα της μπάλας.

Γιώργος Καραγκούνης: Ο γνωστός Καραγκούνης με το πάθος να περισσεύει και ορισμένες καλές μεταβιβάσεις.

Άγγελος Χαριστέας: Είναι επιθετικός αλλά στην Εθνική καλείται να παίξει στα άκρα χωρίς αυτό να τον επηρεάσει. Ο γνωστός “Χάρι” με το εθνόσημο, με πολύ πάθος και αρκετές ενέργειες που μύρισαν γκολ.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Η ταχύτητα του έλειπε από τα άκρα της Εθνικής και η επαναφορά του στην 11άδα δικαίωσε τόσο τον Ρεχάγκελ όσο και τον ίδιο. Πέτυχε το γκολ που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη ενώ η κίνησή του δημιουργούσε πονοκέφαλο στην αντίπαλη άμυνα.

Φάνης Γκέκας: Μπορεί να μην ήταν ο κίνδυνος θάνατος που έχουμε συνηθίσει αλλά πάλεψε και διεκδίκησε αρκετές μπάλες όσο αγωνίστηκε.

Γιώργος Σαμαράς: Μπήκε σαν αλλαγή και πήρε την ευθύνη για το πέναλτι δημιουργώντας μία μικρή αναστάτωση στην ομάδα. Δικαιώθηκε όμως και έδωσε τη νίκη. Θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα γκολ. Θετικότατος.

Χρήστος Πατσατζόγλου: Πολύ καλός έδωσε ανάσες στον χώρο της μεσαίας γραμμής με αρκετά τρεξίματα.

Άγγελος Μπασινάς: Μπήκε περισσότερο για την συμμετοχή και δεν μπορεί να κριθεί για το σύντομο διάστημα που έπαιξε.

























TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ