ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κριστοβάο: "Ο Μπερνάρντο Σίλβα ονειρεύεται να γίνει το "10" της Μπαρτσελόνα"

Ο Μπερνάρντο Σίλβα πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης | 26 Απριλίου 2022
Ο Μπερνάρντο Σίλβα πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης | 26 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο προπονητής του Μπερνάρντο Σίλβα στην Μπενφίκα, Χέλντερ Κριστοβάο, αποκάλυψε πως ένα από τα όνειρα του Πορτογάλου είναι να γίνει το νούμερο 10 της Μπαρτσελόνα.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα έχει αποφασίσει να αφήσει την Μάντσεστερ Σίτι για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και μέσα σε αυτό το πλαίσιο άναψε το πράσινο φως στον μάνατζέρ του για να διαπραγματευτεί την άμεση μετακίνησή τους στους μπλαουγκράνα.

Ο Χέλντερ Κριστοβάο, ο οποίος υπήρξε προπονητής του Πορτογάλου για δύο σεζόν στη Β' ομάδα της Μπενφίκα, αποκάλυψε στη SPORT πως το όνειρο του 27χρονου μεσοεπιθετικού ήταν να φορέσει τη φανέλα του καταλανικού συλλόγου.

"Ο Σίλβα θέλει να παίξει με την Μπαρτσελόνα. Είναι ένας σύλλογος με τεράστιες δυνατότητες. Ίσως πιστεύει ότι ο χρόνος του στη Σίτι δεν είναι αρκετός και θέλει να προσφέρει πράγματα στην Μπαρτσελόνα.

Είναι ένα παιδικό όνειρο για εκείνον. Με το να εκπροσωπήσει τους Καταλανούς θα γίνει το μυθικό '10', όπως ο Μέσι. Δεν έχει την ταχύτητα και τη δύναμη, αλλά έχει τη σκέψη, το timing στο παιχνίδι. Έχει πολλά πράγματα να βελτιώσει το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα.

Ένας παίκτης θέλει συχνά να αλλάζει γιατί καταλαβαίνει ότι ο κύκλος του στον σύλλογο έχει τελειώσει. Αλλά μια ιστορική οντότητα τόσο μεγάλη όσο η Μπαρτσελόνα, διψασμένη για επιτυχίες, θα ήταν μία ιδανική πρόκληση για αυτόν".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ