ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το ασύλληπτο ρεκόρ χατ τρικ του και η εξωπραγματική σεζόν στο σκοράρισμα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Αλ Νασρ απέναντι στην Αλ Χιλάλ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Αλ Νασρ απέναντι στην Αλ Χιλάλ @2023 SAMAH ZIDAN/AP IMAGES

Σαν να μην έχει περάσει μία ημέρα πάνω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο επιθετικός της Αλ Νασρ πιάνει νούμερα Ρεάλ Μαδρίτης στη Σαουδική Αραβία όσον αφορά το σκοράρισμα. Το ασύλληπτο ρεκόρ χατ τρικ του και η εξωπραγματική σεζόν στα 39 του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γεννημένος για να σκοράρει και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, γράφοντας αριθμούς και σπάζοντας ρεκόρ τα οποία είναι δύσκολο να πλησιαστούν.

Ο Πορτογάλος σταρ βρήκε δίχτυα για ακόμα ένα παιχνίδι της Αλ Νασρ, με το θύμα αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας να είναι η Αλ Γουέχντα του Γιώργου Δώνη, την οποία φιλοδώρησε με τρία τέρματα.

Αυτό ήταν το 66ο χατ τρικ στην καριέρα του Κριστιάνο, ένα ασύλληπτο νούμερο αν αναλογιστεί κανείς πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις τρία γκολ σε μία αναμέτρηση.

Με αυτά τα τέρματα ο 39χρονος επιθετικός έφτασε τα 52 τη φετινή σεζόν, τα οποία μαζί με τις 14 ασίστ που έχει μοιράσει στους συμπαίκτες του σημαίνει ότι έχει συνεισφέρει σε 66 γκολ της Αλ Νασρ σε 52 αγώνες που έχει συμμετάσχει.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ