ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η θερμή αγκαλιά του σε 10χρονο αγόρι που επέζησε από το φονικό σεισμό στην Συρία

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η θερμή αγκαλιά του σε 10χρονο αγόρι που επέζησε από το φονικό σεισμό στην Συρία
PRINT SCREEN

Το αίτημα του 10χρονου Ναμπίλ, ο οποίος επέζησε από το φονικό σεισμό στην Συρία, ήταν να συναντήσει κάποια στιγμή τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αυτό έγινε πραγματικότητα, χάρη στη διοίκηση της Αλ Νασρ που τον έφερε σε επαφή με το είδωλό του.

Είναι δυνατόν μία συνάντηση λίγων δευτερολέπτων να δώσει χαρά σε ένα μικρό παιδί που βρέθηκε φάτσα με το θάνατο κατά τη διάρκεια του πρόσφατου φονικού σεισμού που σάρωσε την Τουρκία και την Συρία;

Η απάντηση είναι "ναι" αν σε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά, να αγγίξεις και να αγκαλιάσεις έναν από τους παίκτες θρύλους στην ιστορία του ποδοσφαίρου, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτή την εμπειρία την είχε ο 10χρονος Ναμπίλ Σαΐντ, ο οποίος αφού μπόρεσε να διασωθεί μετά από το φονικό σεισμό στην Συρία, αποκάλυψε στους διασώστες πως θα ήθελε να συναντούσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και λίγες ημέρες αργότερα, είδε το όνειρό του να παίρνει σάρκα και οστά.

Φρόντισε για αυτό η Αλ Νασρ, με τους διοικούντες τον σύλλογο να τακτοποιούν όλες τις λεπτομέρειες για να ταξιδέψει το παιδί στην Σαουδική Αραβία μαζί με τη μητέρα του και να δει διά ζώσης το ματς Αλ Νασρ - Αλ Μπάτεν (3-1) και στη συνέχεια να έχει τη συνάντηση με τον CR7 στα αποδυτήρια.

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρίσκομαι στη Σαουδική Αραβία", εκμυστηρεύτηκε ο εκστασιασμένος πιτσιρικάς, λίγο πριν πέσει στην αγκαλια του Ρονάλντο και προσφέρουν οι δύο τους ένα από τα πιο συγκινητικά ενσταντανέ της χρονιάς.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ