ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Μαγιόργκα ζητά αποζημίωση ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ @ 2018 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Κάθριν Μαγιόργκα ζητά αποζημίωση ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η υπόθεση του φερόμενου βιασμού της Κάθριν Μαγιόργκα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στο προσκήνιο. Η 35χρονη Αμερικανίδα είχε καταγγείλει τον Πορτογάλο σταρ πως την βίασε σε δωμάτιο του 57ου ορόφου του ξενοδοχείου "Palms" τον Ιούνιο του 2009 και η ιστορία αυτή "κυνηγά" τον Ρονάλντο από πέρσι.

Πάντως, το μεγάλο "βαρίδι" έχει φύγει από τον Πορτογάλο, αφού έχει μάθει ήδη ότι δεν θα δικαστεί για βιασμό. Ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμη κομμάτι στην υπόθεση, που αφορά το αστικό δίκαιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βρετανία η δικηγορική ομάδα της Μαγιόργκα στοχεύει στην αποζημίωση της πελάτισσας της για την οδύνη και την ταλαιπωρία που της προκλήθηκε από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Για αυτό το λόγο η Κάθριν Μαγιόργκα ζητά αποζημίωση ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, η πλευρά της ισχυρίζεται ότι υπάρχουν περισσότεροι από 60 μάρτυρες που είναι έτοιμοι να καταθέσουν.

Φυσικά, η συνέχεια της υπόθεσης αναμένεται στα δικαστήρια εκτός κι εάν υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός των δύο πλευρών.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ