ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Κριστιάνο είσαι ακόμα η πιο ακριβή μεταγραφή"

"Κριστιάνο είσαι ακόμα η πιο ακριβή μεταγραφή"

Οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισαν στον Κριστιάνο Ρονάλντο πως η μεταγραφή του παραμένει η πιο ακριβή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Διαβάστε γιατί αυτό είναι σημαντικό στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μπορεί να γράφτηκαν πολλά για τον Γκάρεθ Μπέιλ, μπορεί για μεγάλο χρονικό διάστημα όλα να έδειχναν πως θα αποτελέσει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, όμως, οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης ισχυρίζονται πως ο Ουαλός δεν έσπασε ποτέ το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού τελικά δαπανήθηκαν 91 εκατομμύρια ευρώ, πέντε λιγότερα απ' όσα είχαν δοθεί για τον Πορτογάλο.

Σύμφωνα με την "As", ο Ρονάλντο έχει ενημερωθεί γι' αυτό από τους Μαδριλένους, οι οποίοι δεν ήθελαν να καταρρίψουν το παγκόσμιο μεταγραφικό ρεκόρ. "Κριστιάνο είσαι ακόμα η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου" φέρεται να του είπε άνθρωπος της ισπανικής ομάδας, σε μία προσπάθεια της Ρεάλ να δείξει την εκτίμηση που τρέφει προς τον 28χρονο.

Εδώ και μήνες οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους και οι "μερένγκες" επιθυμούν να διατηρηθεί το καλό κλίμα των τελευταίων εβδομάδων, αφού δεν πάει πολύς καιρός από το ξέσπασμα του Πορτογάλου, ο οποίος είχε δηλώσει δυσαρεστημένος στη Ρεάλ επειδή δεν έχαιρε της εκτίμησης που θα ήθελε.

Συν τοις άλλοις, οι άνθρωποι της Ρεάλ ξεκαθαρίζουν πως ο Μπέιλ δε θα παίρνει 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο όπως αναφέρουν τα αγγλικά δημοσιεύματα, αλλά 7 εκατομμύρια ευρώ με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο συμβόλαιο του Ουαλού και του Πορτογάλου.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ