ΑΕΛ

Κρίσιμη ημέρα για τα μεταγραφικά

Κρίσιμη ημέρα για τα μεταγραφικά
Άντερσεν INTIME SPORTS

Σήμερα (Πέμπτη) αναμένεται η απόφαση του Γιόρν Άντερσεν για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Διαρκείς συζητήσεις με τον Κώστα Πηλαδάκη. Καμία ανησυχία για το θέμα με το ΣΔΟΕ. Ματς της χρονιάς με ΑΕΚ.

Πολλά είναι τα θέματα που έχουν προκύψει για την ομάδα της ΑΕΛ και τα περισσότερα από αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κατά την διάρκεια της Πέμπτης.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το παιχνίδι με την ΑΕΚ για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ κινητικότητα υπάρχει και στο θέμα των μεταγραφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες Κώστας Πηλαδάκης και Γιόρν Άντερσεν θα βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία κατά την διάρκεια της ημέρας, με τον Νορβηγό τεχνικό να ανακοινώνει την απόφαση του για τις μεταγραφές το αργότερο μέχρι την Παρασκευή.

Οι άνθρωποι της ΑΕΛ θέλουν να τελειώνουν με τον επιθετικό και τον αμυντικό μέσο και στη συνέχεια θα κοιτάξουν να ενισχυθούν και σε άλλες θέσεις (π.χ. δεξιός μπακ).

Μέσα σε όλα είναι και το κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA, στο οποίο ο 47χρονος τεχνικός έχει καταλήξει ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει.

Καμία ανησυχία

Η χθεσινή είδηση που βγήκε στο φως της δημοσιότητας και έχει να κάνει με κάποιες ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την εφορία δεν αγγίζει την ΑΕΛ, κάτι που άφησαν να εννοηθεί οι άνθρωποι της ομάδας.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ