ΟΦΗ

Κρίσιμες ώρες για τον ΟΦΗ

Κρίσιμες ώρες για τον ΟΦΗ
Γκατούζο INTIME SPORTS

Χωρίς τον Τζενάρο Γκατούζο πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του ΟΦΗ. Αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και φόβοι για νέα... Νίκη Βόλου.

Δεν ξεκινάει καλά το νέο έτος για την ομάδα του ΟΦΗ. Η τελευταία προπόνηση για το 2014 πραγματοποιήθηκε χωρίς τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος έφυγε για την Ιταλία και είναι άγνωστο πότε και αν θα επιστρέψει στην Κρήτη!

Οι ποδοσφαιριστές ουσιαστικά έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο με την αβεβαιότητα πλέον να χτυπάει κόκκινο, αφού στη συνέχεια τους δόθηκε διήμερο ρεπό μέχρι να βρεθεί λύση.

Όλοι περιμένουν τους Ιταλούς επενδυτές, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα τα... μασάνε, ενώ κυκλοφορεί και μία φήμη που θέλει ομάδα επιχειρηματιών από την Κρήτη να βγαίνει μπροστά μπας και σώσει προσωρινά την κατάσταση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η υπομονή των ποδοσφαιριστών έχει εξαντληθεί ( φοβούνται μία νέα "Νίκη Βόλου") και ήδη κάποιοι από αυτούς έχουν δώσει εντολή να τους βρουν ομάδα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Τι λένε από τον ΟΦΗ

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει το εξής για την απουσία του Γκατούζο από την προπόνηση:

"Ο προπονητής της ομάδας αναχώρησε χθες για την πατρίδα του προκειμένου να περάσει την γιορτή της Πρωτοχρονιάς και θα επιστρέψει το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης.

Άλλωστε αύριο και την Πέμπτη οι παίκτες έχουν ρεπό, ενώ η σημερινή προπόνηση έγινε κανονικά από τους συνεργάτες του στο γυμναστήριο του ΒΑΚ".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ