ΠΑΟΚ

Κρέσιτς: "Υπερεκτιμήσαμε την Ουντινέζε"

UDINE, ITALY - FEBRUARY 16:  Dario Kresic goalkepeer  of PAOK FC during the UEFA Europa League Round of 32 first leg match between Udinese Calcio and PAOK FC at Friuli Stadium on February 16, 2012 in Udine, Italy.  (Photo by Dino Panato/Getty Images)
UDINE, ITALY - FEBRUARY 16: Dario Kresic goalkepeer of PAOK FC during the UEFA Europa League Round of 32 first leg match between Udinese Calcio and PAOK FC at Friuli Stadium on February 16, 2012 in Udine, Italy. (Photo by Dino Panato/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ντάριο Κρέσιτς δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ έδειξε περισσότερο σεβασμό από όσο θα έπρεπε στην Ουντινέζε και τόνισε με νόημα πως ο "Δικέφαλος" έπαιζε στην Τούμπα. Τι είπε ο Γκαρσία.

" Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Σίγουρα δεν κάναμε αυτό που θέλαμε να βάλουμε ένα γκολ. Θα είναι πολύ δύσκολο το ματς της Τούμπας, αυτός που θα παίξει καλύτερα θα περάσει", δήλωσε ο Κροάτης γκολκίπερ και πρόσθεσε:

" Υπερεκτιμήσαμε την Ουντινέζε, δείξαμε περισσότερο σεβασμό από όσο έπρεπε για αυτό και δεν παίξαμε όπως περιμέναμε. Εχω την αίσθηση ότι σήμερα παίξαμε στην Τούμπα και όχι στην Ιταλία".

Γκαρσία: "Τώρα πρέπει εμείς να παίξουμε"

Για την αξία της Ουντινέζε μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

" Η Ουντινέζε είναι μία πολυ σκληρή ομάδα. Εμείς αμυνθληκαμε καλά, μας έλειψε όμως το να επιτεθούμε περισσότερο. Θα είναι πολύ δύσκολος ο επαναληπτικός στην Τούμπα. Το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε με τη βοήθεια των φιλάθλων" τόνισε αρχικά, προσθέτοντας:

" Πρέπει να βγούμε μπροστά, να ψάξουμε παραπάνω το γκολ. Η Ουντινέζε παίζει με τρεις στην άμυνα και ανοίγει εύκολα το παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο, εμείς πρέπει να παίξουμε πιο επιθετικά και να ψάξουμε το γκολ και να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Ο Ουρουγουανός σχολίασε και την αξία του 0-0: " Δεν είναι κακό αποτέλεσμα, είναι 0-0 αλλά έχουμε περισσότερς πιθανότητες στην Τούμπα. Η Ουντινέζε είχε ευκαιρίες για γκολ, κυριάρχησε λίγο παραπάνω. Αμυνθήκαμε πάρα πολύ καλά, αλλά τώρα πρέπει εμείς να παίξουμε... Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ευχαριστώ τους φιλάθλους για την υποστήριξη. Πρώτα ο θεός, έρχεται ένα πολυ δύσκολο ματς και ελπίζω να δώσουμε χαρά στον κόσμο".

Φωτάκης: "Nα πετύχουμε στην Τούμπα γκολ"

Ο Γιώργος Φωτάκης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να σκοράρει στη ρεβάνς της Τούμπας.

" Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τελείωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να έχουμε την ίδια προσοχή με σήμερα και να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δεν υπερεκτιμήσαμε την Ουντινέζε.

Είναι μία πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ποιότητα, που είχε την απουσία ενός μεγάλου παίκτη, όπως ο Ντι Νατάλε. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες για να πάρουμε την πρόκριση", δήλωσε ο ίδιος, ο οποίος αναφορικά με τις της πρόκρισης, είπε:

" Το πιο σημαντικό σήμερα ήταν το αποτέλεσμα. Ακόμα οι πιθανότητες είναι στο 50-50. Όταν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας θέλουμε να κερδίζουμε πάντα. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Πέμπτη".

Σε ερώτηση για την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε και του στερεί την δυνατότητα να δώσει το παρών στον επαναληπτικό της Τούμπας απάντησε: " Δεν ξέρω κάτι, θα το δούμε. Οποιο παιδί πάντως και να παίξει είμαι σίγουρος ότι θα δώσει το 100%".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ