ΑΕΚ

Κρασσάς: "Η ΑΕΚ ήταν μπουρ#%^*. Διέλυσαν την ομάδα"

Κρασσάς: "Η ΑΕΚ ήταν μπουρ#%^*. Διέλυσαν την ομάδα"
INTIME SPORTS

Για τις καταστάσεις που βίωσε στην ΑΕΚ μίλησε ο Σίμος Κρασσάς, τονίζοντας πως η κατάσταση θύμιζε μπουρ#%^* και πως ήταν σίγουρο πως η ομάδα θα βούλιαζε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο "kerkida.net":

"Περίοδος 2004-05... η ΑΕΚ είναι έτοιμη να διαλυθεί, αλλά μπαίνει ο Ντέμης (Νικολαΐδης) στην ομάδα και με φιλότιμο και θέληση, αρχίζει να αποκτάει μία δυναμική. Εκεί που πήγε να γίνει κάτι καλό με νέα παιδιά, που... διψούσαν για ποδόσφαιρο και ήθελαν να βοηθήσουν την ΑΕΚ, κυριαρχεί το σύστημα και η κατάσταση γίνεται... μπάτε σκύλοι αλέστε.

Όταν έφτασε η ΑΕΚ να έχει 30.000 εισιτήρια διαρκείας και να μπαίνουν χορηγοί που βοηθούσαν την ομάδα, διάφοροι έσπευσαν να καρπωθούν των εσόδων... Μάνατζερ, κόλπα με τα συμβόλαια κι άλλοι πολλοί εξωγενείς παράγοντες, διαλύοντας μία προσπάθεια που είχε ξεκινήσει να δημιουργείται και είχε όλο το μέλλον μπροστά της, παρότι οι Μπούρμποι και οι Κρασσάδες έπαιζαν κόντρα στον Ολυμπιακό, για παράδειγμα, των Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Καστίγιο, Τζόρτζεβιτς και Τουρέ.

Η κατάσταση ήταν ένα μπουρδέλο. Πραγματικά κρίμα για τον κόσμο και όλους όσοι αγαπάνε αυτή την ομάδα. Έζησα και αγάπησα την ΑΕΚ, όπως με αγάπησε η ομάδα και ο κόσμος της. Δεν είναι τυχαίο που από τότε που έφυγα έχω λάβει στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook περισσότερα από 2000 μηνύματα. Ο κόσμος ξέρει και αναγνωρίζει", ανέφερε αρχικά ο νυν άσος του Άρη Λεμεσού κι ακολούθως πρόσθεσε:

"Δυστυχώς, όμως, η πραγματικότητα είναι -όσο κι αν ενοχλεί- πως όπως έστρωσαν... κοιμήθηκαν. Το σύστημα που επικρατούσε ήταν σίγουρο ότι με μαθηματική ακρίβεια θα... βούλιαζε την ΑΕΚ. Ήταν ένας... βούρκος που διέλυσε όλα όσα προσπαθούσαν κάποιοι να... χτίσουν σε βάθος χρόνου. Διέλυσαν την ομάδα. Από την περίοδο 2007-08 κι έπειτα. Είναι κρίμα μία ομάδα με τέτοια ιστορία και τόσο κόσμο να υποβιβαστεί.

Είναι κρίμα και γι' αυτά τα νεαρά παιδιά που μένουν εκτεθειμένα. Κρίμα, γιατί παρότι είναι απλήρωτοι, όλοι κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για να σώσουν το σύλλογο. Δυστυχώς και πάλι υπήρχαν τεράστια συμφέροντα, που μπήκαν πάνω από την ομάδα.

Έζησα πολλές καταστάσεις στην ΑΕΚ και γνωρίζω, ενώ καθημερινά ενημερώνομαι για την κατάσταση που επικρατεί. Ο καθένας είχε λόγο στην ομάδα. Δυστυχώς, όμως, και το επαναλαμβάνω, όπως... έστρωσαν θα κοιμηθούν".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ