EUROPA LEAGUE

Κραϊόβα - Χόνβεντ: Ξύλο οπαδών - αστυνομίας και τραυματισμός διαιτητή

Κραϊόβα - Χόνβεντ: Ξύλο οπαδών - αστυνομίας και τραυματισμός διαιτητή

Από επεισόδια μεταξύ οπαδών της Χόνβεντ με την αστυνομία και από τον τραυματισμό του διαιτητή από αναπτήρα σημαδεύτηκε η αναμέτρηση των Ούγγρων με την Κραϊόβα στη Ρουμανία. (VIDEOS)

Χαμός επικράτησε στην αναμέτρηση της Κραϊόβα με την Χόνβεντ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος αγώνας είχε και ελληνικό ενδιαφέρον αφού ο νικητής θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην επόμενη φάση.

Όλα ξεκίνησαν πριν καν την σέντρα του παιχνιδιού όταν είχαμε συμπλοκές στην εξέδρα ανάμεσα στους οπαδούς των Ούγγρων και την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ φίλοι της Χόνβεντ προσπάθησαν να κινηθούν προς αυτούς της Κραϊόβα. Η αστυνομία έδρασε άμεσα και παρά την ένταση που ακολούθησε τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα.

Το παιχνίδι άρχισε με το πρώτο ματς στην Ουγγαρία να έχει ολοκληρωθεί χωρίς κάποιο γκολ (0-0). Έτσι, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα το οποίο θα τους έδινε την πρόκριση χωρίς όμως αποτέλεσμα τόσο στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας, όσο και στα 30΄της παράτασης.

Στο 120' όμως είχαμε τον τραυματισμό του διαιτητή. Δίπλα στο πόδι του Άρντολντ Χάντερ από τη Βόρεια Ιρλανδία έσκασε μία κροτίδα, ενώ ένας αναπτήρας τον χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί. Μάλιστα, οδηγήθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με ασθενοφόρο.

Ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από μισή ώρα καθυστέρηση με την Κραϊόβα να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι με 3-1.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ