ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Koύτσης: "Στόχος τα πλέι οφ"

Koύτσης: "Στόχος τα πλέι οφ"
κουτσης

Παράλληλα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έπλεξε το εγκώμιο του ΟΦΗ λέγοντας ότι θεωρεί ότι θα είναι μια από τις τρεις ομάδες που θα πάρουν την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα, ενώ ακόμη αναφέρθηκε στους στόχους των "σταχυοφόρων"

Παράλληλα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έπλεξε το εγκώμιο του ΟΦΗ λέγοντας ότι θεωρεί ότι θα είναι μια από τις τρεις ομάδες που θα πάρουν την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα, ενώ ακόμη αναφέρθηκε στους στόχους των "σταχυοφόρων".
Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Κούτση στον "Athletic Radio 104,2":

Για τους στόχους του Αγροτικού Αστέρα: " Ο στόχος του Αστέρα είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Η εικόνα της ομάδας μας στον πρώτο γύρο ήταν πολύ καλή και πιστεύω ότι και στο παιχνίδι του Ηρακλείου θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι. Παρόμοια παιχνίδια δεν τα κερδίσαμε με αποτέλεσμα να μην μαζέψουμε τους βαθμούς που θα θέλαμε. Ελπίζω ότι στην συνέχεια του πρωταθλήματος θα μπορούμε να πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Και βέβαια αν μπούμε σε τροχιά των πλέι-οφ τότε θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε".

Για το φετινό πρωτάθλημα: " Μια ομάδα που θα κάνει δύο συνεχόμενες νίκες τότε βρίσκεται ψηλά και με αντίθετα αποτελέσματα μπορεί να βρεθεί χαμηλά. Θέλω να πω ότι στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες και δεν έχει καμία σχέση με την Σούπερ Λίγκα. Υπάρχουν ομάδες με δυναμική όπως ο ΟΦΗ και ο Ολυμπιακός Βόλου που τους στηρίζουν ολόκληροι νομοί".

Για τις εμφανίσεις του Αγροτικού Αστέρα: " Μπορώ να πω ότι τα καλύτερα παιχνίδια μας τα έχουμε κάνει εκτός έδρας. Ένα από αυτά ήταν και το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Για εμάς όλα τα ματς είναι ίδια και στην Β΄ Εθνική όλα εξαρτώνται από το πώς θα παρουσιαστεί η κάθε ομάδα. Για παράδειγμα, κερδίσαμε με μεγάλη δυσκολία το Αιγάλεω που είναι τελευταίο και σχεδόν… εύκολα τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-0".

Για τον ΟΦΗ: " Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες και έναν σπουδαίο προπονητή. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ θα είναι μια από τις τρεις ομάδες που θα πάρουν την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα. Νομίζω ότι σιγά-σιγά η Κέρκυρα έχει το "μισό εισιτήριο" στην τσέπη της. Όσον αφορά την δεύτερη θέση πιστεύω ότι όλα θα είναι ανοικτά μέχρι και την τελευταία αγωνιστική".

Για τις καταγγελίες περί "στημένων αγώνων": " Όλα φαίνονται καθαρά. Σημασία έχει να βρεθεί κάποιος που να έχει αποδείξεις και να τις καταθέσει. Όπως και να έχει, επηρεάζει την κοινή γνώμη και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής χρειάζεται να έχει μεγαλύτερη προβολή. Αν ίσχυε αυτό, τότε τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα. Πρέπει να αποκτήσει αυτή η κατηγορία ένα ξεχωριστό κομμάτι προβολής".











TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ