ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Kούτσης: "Aπρόβλεπτο το ντέρμπι"

Kούτσης: "Aπρόβλεπτο το ντέρμπι"
κουτσης

O Γιώργος Κούτσης, πρώην μέσος του 'Αρη και του ΠΑΟΚ και νυν παίκτης του Αγροτικού Αστέρα, μίλησε στον "Αθήνα 9.84" για το ντέρμπι της Θεσαλλονίκης

Για το αυριανό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: " Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Η Θεσσαλονίκη ζει για αυτό το παιχνίδι κι έχουμε επισημάνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν ότι πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και ένα πολύ ισχυρό κίνητρο που είναι το γόητρο. Νομίζω ότι πρέπει να το παρακολουθήσει ο κόσμος. Ας ευχηθούμε ότι όλα θα πάνε καλά γιατί σε αυτά τα ντέρμπι έχουμε δει κι έχουμε ζήσει ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα έχουμε και υλικές και ηθικές ζημιές. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το ντέρμπι θα τελειώσει ομαλά".

Για τις διαφορές των δύο εδρών: " Η Τούμπα έχει το δικό της χρώμα όπως και το "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο κόσμος συμπαραστέκεται στην ομάδα που αγαπάει κι αυτό κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσες αυτές τις αναμετρήσεις. Θα ήταν σίγουρα καλύτερα να πηγαίνουν οι οπαδοί των δύο ομάδων και στα δύο γήπεδα".

Για την ομάδα που έχει περισσότερες πιθανότητες να νικήσει: " Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω ότι έχει το προβάδισμα κάποια από τις δύο ομάδες. Δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις για ένα τέτοιο παιχνίδι. Σίγουρα παίζει ρόλο η ημέρα που θα βρεθούν οι δύο αντίπαλοι. Ένα μικρό πολύ μικρό αβαντάζ έχει η ομάδα που παίζει στην έδρα της χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κάτι δεδομένο".

Για την φετινή εικόνα των δύο αντιπάλων: " Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να παρουσιάσει κάποιο καινούργιο στοιχείο. Είναι σχεδόν η ίδια ομάδα. Έχει ένα πολύ καλό σύνολο. Αυτό που λέμε μία πολύ καλή ομάδα. Από την άλλη ο 'Αρης έχει αλλάξει προπονητή. Ο κύριος Κούπερ προσπαθεί να περάσει μία καινούργια φιλοσοφία στην ομάδα. Στα παιχνίδια ο 'Αρης δεν δείχνει τη σταθερότητα που δείχνει ο ΠΑΟΚ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει την ικανότητα να κερδίσει αυτό το παιχνίδι.

Αυτό που αξίζει να επισημάνουμε για τον 'Αρη είναι ότι έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Τον παρακολούθησα με τον Ολυμπιακό. Ήταν καταπληκτικός. Σε άλλα παιχνίδια όμως που τον είδα δεν ήταν εξίσου καλός. Δεν έχει με λίγα λόγια τη σταθερή απόδοση που έχει ο ΠΑΟΚ. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το παιχνίδι στη διάρκεια του ενεννηνταλέπτου

".

Για την πορεία του Αγροτικού Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής: " Δεν μπορώ να προβλέψω με ποιο τρόπο θα λήξει η φετινή αγωνιστική σεζόν για την ομάδα. Αυτό που μπορώ να σας πω ότι τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Η ομάδα δείχνει μία σταθερή απόδοση στο παιχνίδι της. Θα μπορούσαμε να έχουμε τρεις τέσσερις βαθμούς σε κάποια ματς που έπρεπε να πάρουμε και δεν πήραμε στο τέλος τίποτα. Είτε από την Καλαμάτα το 2-2 στην έδρα μας αλλά ακόμα και τη νίκη θα μπορούσαμε να πάρουμε από τον Πανσερραϊκό. Δυστυχώς από αυτές τις δύο συναντήσεις καταφέραμε να πάρουμε μόλις έναν βαθμό. Απομένουν αρκετά παιχνίδια και έχω την αίσθηση ότι στο τέλος θα είμαστε μέσα στην εξάδα".

Για την απόφαση του να κρεμάσει τα παπούτσια: " Ακόμα να σας πω την αλήθεια δεν έχω αποφασίσει. Θα δω σε τι κατάσταση θα είμαι το Μάιο, εάν έχω τη διάθεση, εάν έχω την υγεία μου πρώτα απ΄όλα. Την οριστική μου απόφαση για το αν θα συνεχίσω ακόμα έναν χρόνο ή αν θα σταματήσω θα την πάρω τον Ιούνιο".

Για την ομάδα που ονειρεύεται να κλείσει την καριέρα του: " Θα ήθελα να κρεμάσω τα παπούτσια μου στον ΠΑΟΚ".











TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ