ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κούτσιας: Ταξίδεψε στις ΗΠΑ και ενσωματώνεται στην Chicago Fire

Κούτσιας: Ταξίδεψε στις ΗΠΑ και ενσωματώνεται στην Chicago Fire
PRINT SCREEN

Ο Γιώργος Κούτσιας αφού βοήθησε την Εθνική Νέων τα μέγιστα ώστε να προκριθεί στο Euro 2023 ταξίδεψε στο Σικάγο για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

Η μεταγραφή του Γιώργου Κούτσια στη Chicago Fire ανακοινώθηκε τόσο από το σύλλογο της Αμερικής όσο και από τον ΠΑΟΚ στις 28 Φεβρουαρίου αλλά κάτι τα χαρτιά του που δεν ήταν έτοιμα και κυριότερο η συμμετοχή του με την Εθνική Νέων στην Elite Round στην Ιρλανδία δεν είχαν αφήσει τον Έλληνα σέντερ φορ να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Κούτσιας αφού βοήθησε την Εθνική Νέων να πάρει την πρόκριση στο Euro 2023 με ένα αλλά καθοριστικό γκολ κόντρα στη Σλοβακία ταξίδεψε τελικά στο Σικάγο την Κυριακή (2/4).

Ο 19χρονος φορ επέστρεψε από την Ιρλανδία όπου βρέθηκε με την Εθνική Νέων και αφού πήρε το τελικό "οκ" αναχώρησε την Κυριακή και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας και να ξεκινήσει μια νέα καριέρα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα στις 9 Απριλίου στο εντός έδρας παιχνίδι της Chicago Fire κόντρα στη Μινεσότα να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του στο MLS.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ MLS ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ