ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Κουτσιανικούλης:"Στόχος η άνετη παραμονή"

Κουτσιανικούλης:"Στόχος η άνετη παραμονή"
Κουτσιανικούλης

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης τόνισε ότι πρώτος στόχος του Εργοτέλη είναι η άνετη εξασφάλιση της παραμονής

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστής της επιτυχίας απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ο οποίος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό, ARREN-A Radio 89.2, τόνισε ότι πρώτος στόχος των Κρητικών είναι να αποφύγουν τις περυσινές περιπέτειες και να εξασφαλίσουν άνετα την παραμονή τους στην κατηγορία.
" Προτεραιότητα μας είναι να φτάσουμε σε μια άνετη παραμονή στην κατηγορία και όχι όπως πέρσι που φτάσαμε στο φινάλε για να ηρεμήσουμε. Για το κάτι παραπάνω, δεν είμαστε σίγουροι αν μπορούμε να το καταφέρουμε άμεσα", ανέφερε πιο χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τον Άρη, είπε:" Κάθε ομάδα θέλει να κάνει καλή αρχή. Πρέπει να τονίσουμε ότι και η νίκη μέσα στην Κομοτηνή, στην πρεμιέρα, ήταν εξίσου σημαντική. Το ίδιο, όμως, και στον αγώνα με τον Άρη. Πρόκειται για μια καλή ομάδα.

Συνοδεύτηκε με μεγάλο σκορ και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία σε αυτή την επιτυχία. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, όμως μέσα στο γήπεδο είναι αλλιώς τα πράγματα. Εμείς προσπαθήσαμε πολύ και καθαρίσαμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο".

Παράλληλα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, στάθηκε και στο γεγονός πως τόσο οι μετεγγραφές της ομάδας έγιναν νωρίς όσο όμως και στην παραμονή του προπονητή στην ομάδα για πολλά χρόνια. " Οι μεταγραφές έγιναν νωρίς, με αποτέλεσμα να κάνουμε όλοι μαζί την προετοιμασία.

Είναι σημαντικό να μένει ένας προπονητής στην ίδια ομάδα για χρόνια. Μαθαίνει τους παίκτες και αυτοί αυτόν. Όπως συμβαίνει στη δική μας ομάδα με τον κ. Καραγεωργίου", δήλωσε. Όσο θα πηγαίνει καλά η ομάδα, ο κόσμος θα έρχεται στο γήπεδο. Αν έχουμε ανάλογη συνέχεια, τότε θα τους φέρουμε ακόμα περισσότερο κοντά μας".

Για τους προσωπικούς του στόχους ακόμη, επεσήμανε:" Βασική μου επιδίωξη είναι να καταφέρω και να πάρω μια θέση στο βασικό σχήμα. Ελπίζω ότι με τις καλές εμφανίσεις που κάνω, να παραμείνω και να καθιερωθώ".

Τέλος ο άσος του Εργοτέλη στάθηκε και στο γεγονός ότι στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας βρίσκονται πολλοί ξένοι." Δεν είναι ό,τι καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εφόσον οι παράγοντες κάνουν κάποιες κινήσεις, εμείς πρέπει να τις αποδεχόμαστε".

O μέσος του Εργοτέλη, μίλησε και στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra", στον οποίο δήλωσε:

Για την φάση του γκολ: "Αυτό πάνω στην φάση μου βγήκε, μου έκατσε κιόλας μια χαρά, βάλαμε και το γκολ".

Για την νίκη και την εμφάνιση: "Το να νικάς μια ομάδα καλή όπως ο Άρης με 3-0 είναι ένα πολύ καλό σκορ μέσα στην έδρα μας και μια μεγάλη νίκη γιατί κάναμε και το δύο στα δύο τώρα και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που είναι πάλι μέσα στην έδρα μας και θα παίξουμε πάλι να κερδίσουμε. Μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή του αγώνα, δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο από τον Άρη το ματς και μας βγήκαν και οι φάσεις όλες και βάλαμε και τα τρία γκολ πολύ γρήγορα".

Για το ότι κέρδισε θέση στην ενδεκάδα: "Ξεκίνησα και πέρυσι σε δύο παιχνίδια, ένα στον Ατρόμητο και ένα μέσα στη Λάρισα, αλλά και φέτος ξεκίνησα από την αρχή βασικός και εγώ από την προσωπική μου μεριά είμαι ευχαριστημένος. Έχει πάρει και τα δύο ματς η ομάδα μας και αυτό είναι πολύ καλό και για μένα που ξεκινάω βασικός".

Για παίκτες της Εθνικής Νέων που ακόμα δεν παίζουν στις ομάδες τους: "Ναι έτσι είναι, βλέπουμε ότι όσοι παίκτες ήμασταν εκεί δεν έχουν κερδίσει ακόμα κάποια θέση στην εντεκάδα. Θέλει προσπάθεια και δουλειά για να έρθει η ανταμοιβή".

Για τους φετινούς στόχους του Εργοτέλη:

Ο πρώτος μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε πιο άνετα την παραμονή μας. Τώρα αν καταφέρουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω θα είναι κέρδος δικό μας καθαρά. Είναι νωρίς ακόμη να λέμε πράγματα, εμείς κοιτάμε να έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας και ότι καταφέρουμε παραπάνω καλό θα είναι.



Για τον Ογκουνσότο:

Αυτό το παιδί και εγώ δεν το ήξερα. Πέρυσι τον Δεκέμβριο που ήρθε τον γνώρισα. Είναι παιδί πραγματικά του γκολ. Δηλαδή από οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην περιοχή θα σου βάλει ένα γκολ. Αυτό είναι καλό για εμάς. Και την δικιά μου κίνηση και του Μπούντιμιρ που ήταν πολύ καλές τις αξιοποίησε τέλεια. Πολύ ευχάριστο παιδί, πολύ καλό. Έχει το γέλιο του.

































TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ