ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουτρουμπής: "Βγαίνει η δουλειά μας"

Κουτρουμπής: "Βγαίνει η δουλειά μας"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Κουτρουμπής που πέτυχε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό στάθηκε στην συνολική δουλειά των πράσινων από την αρχή της σεζόν που φαίνεται στην διάρκεια του δευτέρου γύρου.

Η δουλειά που γίνεται στον Παναθηναϊκό από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας αποδίδει τώρα καρπούς σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο Γιώργος Κουτρουμπής σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό στην κάμερα της "NOVA". Ο άσος των πράσινων αναφέρθηκε και στα επόμενα ματς αλλά και την μάχη των πλέι οφ.

"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες φάσεις αλλά δεν ήρθαν τα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πιο σοβαρό παιχνίδι και καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ και κλείσαμε με νίκη τις εντός έδρας αναμετρήσεις μας.

Πιστεύω στον δεύτερο γύρο είμαστε πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με τον πρώτο. Εμείς δουλεύαμε από την αρχή σκληρά και τώρα φαίνεται αυτή η δουλειά".

Για την αυτοπεποίθηση που βγάζει η ομάδα:
"Ναι πιστεύω πως βγαίνει. Όπως δείξαμε και στα δύσκολα ματς με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ αλλά και στα άλλα παιχνίδια του δευτέρου γύρου που επίσης είναι δύσκολα".

Για τις συνεχής προωθήσεις του:
"Έτσι είναι το στυλ του παιχνιδιού μας από την πρώτη στιγμή μας έχει ζητήσει όποτε βρίσκουμε χώρο να ανεβαίνουμε και αυτό κάνω".

Για τα ματς που έρχονται:
"Ακολουθεί το ματς με την Ξάνθη αυτοί θέλουν μόνο τη νίκη αλλά και εμεί θέλουμε τη νίκη για να μπούμε στα πλέι οφ με τους ίδους βαθμούς με τον ΠΑΟΚ, έχουμε και απουσίες θα δούμε τι θα γίνει αλλά πάμε για την νίκη. Δεν θα έχουμε το μυαλό μας στον ΟΦΗ θα κοιτάξουμε την Ξάνθη και μετά έχουμε λίγες μέρες να κοιτάξουμε τον ημιτελικό".

Ατζαγκούν:

Από την πλευρά του ο Ατζαγκούν υποστήριξε:

"Ήταν ένας δύσκολος αγώνας αλλά η αλήθεια είναι ότι παίξαμε καλά, το ημίχρονο έληξε 1-1 αλλά είχαμε όρεξη, κάναμε καλή δουλειά, μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη που ήταν πολύ σημαντικό, επίσης το σημαντικό είναι ότι συνεχίσαμε να παίζουμε σαν ομάδα.

Πράγματι στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη ενέργεια και οι αλλαγές που έγιναν βοήθησαν. Είχαμε περισσότερο δυναμισμό, περισσότερη ταχύτητα και για αυτό τα καταφέραμε".

Για τα πλέι οφ:
"Όπως βλέπετε αγώνα με αγώνα η ομάδα βελτιώνεται. Πάμε καλύτερα και αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να πάμε ακόμα ψηλότερα".

Για το ματς με την Ξάνθη:
"Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για μας γιατί ο αντίπαλος παίζει για την σωτηρία του. Εμείς θα πρέπει δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο αλλά και από την δική μας πλευρά να κάνουμε ότι καλύτερο για να κερδίσουμε".

Για την ρεβάνς με τον ΟΦΗ:
"Για εμάς το πιο σημαντικό είναι το ματς με την Ξάνθη. Όπως έχουμε πει βλέπουμε ματς με ματς. Όταν περάσει θα δούμε την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ