ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κουρτουά: "Όταν η Σίτι αναδείχθηκε κορυφαία ομάδα, κοιταχτήκαμε μεταξύ μας και γελάσαμε"

Ο Τιμπό Κουρτουά με το τρόπαιο του Champions League
Ο Τιμπό Κουρτουά με το τρόπαιο του Champions League @ 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Τιμπό Κουρτουά σχολίασε το βραβείο της Μάντσεστερ Σίτι για την κορυφαία ομάδα του 2022, τονίζοντας πως προκάλεσε γέλιο σε εκείνον και τους υπόλοιπους παίκτες της Ρεάλ που βρίσκονταν στο Παρίσι.

Η ανάδειξη της Μάντσεστερ Σίτι ως της κορυφαίας ομάδας της χρονιάς στα βραβεία του France Football, ξάφνιασε πολλούς, δεδομένου ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης ήταν το απόλυτο φαβορί.

Ανάμεσα στους έκπληκτους ήταν και ο Τιμπό Κουρτουά, που κατέκτησε το βραβείο "Λεβ Γιασίν" για τον κορυφαίο γκολκίπερ της χρονιάς.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψη η αντίδραση των παικτών της Ρεάλ μόλις ανακοινώθηκε η καλύτερη ομάδα ήταν να βάλουν τα γέλια, δεδομένου ότι οι Μαδριλένοι την περασμένη σεζόν κατέκτησαν την κορυφή της Ισπανίας και της Ευρώπης.

"Όταν η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε το τρόπαιο για τον καλύτερο σύλλογο κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και γελάσαμε", είπε χαρακτηριστικά ο Βέλγος τερματοφύλακας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ