ΠΑΟΚ

Κούρτιτς: "Ίσως να ήταν χαζή η αντίδρασή μου στην κίτρινη κάρτα"

Ο Γιασμίν Κούρτιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Γάνδη
Ο Γιασμίν Κούρτιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Γάνδη INTIME

Ο Γιασμίν Κούρτιτς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Γάνδη αναφέρθηκε στην κίτρινη κάρτα που δέχθηκε τονίζοντας πως ήταν χαζή η αντίδρασή του.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Γάνδη, χάρη στο γκολ του Γιασμίν Κούρτιτς. Ο παίκτης του Δικεφάλου θα χάσει και το επόμενο παιχνίδι, καθώς συμπλήρωσε κάρτες. Αναφέρθηκε στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του, αλλά και στην κίτρινη που δέχθηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούρτιτς:

Για το γκολ του: "Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να πάω την μπάλα στο πλάι γιατί έδινε χώρο. Η Γάνδη είχε και ψηλούς παίκτες στο τείχος, ήταν δύσκολο να την περάσω. Επίσης κόντραρε, πήγε εκεί που πήγε και μπήκε, ίσως και να ήταν λίγο τυχερό. Σημασία έχει να μπει το γκολ".

Για το 1-0 και αν η ρεβάνς είναι ανοιχτή: "Φυσικά. Να θυμηθούμε το δικό μας ματς με τη Μίντιλαντ, όλα είναι ανοιχτά. Τα τελευταία δέκα λεπτά σκοράραμε δύο γκολ. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, να είμαστε έτοιμοι για τη μάχη".

Για την απουσία του: "Ήταν ίσως χαζή αντίδρασή μου. Δεν ήθελα να παιχτεί γρήγορα η φάση, και μου δόθηκε η κίτρινη. Είχα την αίσθηση ότι ο διαιτητής περίμενε ένα μικρό λάθος για να μου δώσει κίτρινη κάρτα σε μία άλλη περίπτωση".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ