ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κούρος: "Στόχος η είσοδος στους ομίλους"

Κούρος: "Στόχος η είσοδος στους ομίλους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο νεοφερμένος Αλέξανδρος Κούρος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του, την δουλειά που γίνεται στον σύλλογο αλλά και τον πρώτο μεγάλο στόχο της ομάδας.

Στην πρώτη του χρονιά στον Ατρόμητο ο Αλέξανδρος Κούρος θεωρεί ότι όλα πηγαίνουν ιδανικά για την νέα του ομάδα με την προετοιμασία να πηγαίνει πολύ καλά και τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν να είναι προ των πυλών. Ο λόγος για τα παιχνίδια του Europa League και την είσοδο της ομάδας στους ομίλους. Ο Κούρος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Ατρόμητου.

«Καταρχήν εκείνο που έχει σημασία είναι ότι η προετοιμασία μας γίνεται σε ιδανικό περιβάλλον, σε άριστες εγκαταστάσεις και είναι ότι το καλύτερο μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής σε αυτό το ξεκίνημα» δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Εννοείται ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε όμως είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα και το επίπεδό μας είναι πολύ υψηλό. Ουσιαστικά μιλάμε για την ίδια ομάδα που έκανε πέρσι καταπληκτική πορεία συν τις προσθήκες που έγιναν και θα γίνουν. Αυτές τις μέρες δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση αλλά και στη τακτική και τα πόδια μας είναι ακόμη βαριά».

Για τις δικές του φιλοδοξίες ο Αλέξανδρος Κούρος μας είπε:
«Είναι καλό για μένα αλλά και για κάθε ποδοσφαιριστή να υπάρχει ανταγωνισμός, γιατί σε βοηθάει να γίνεσαι καλύτερος. Ο Ατρόμητος προσφέρει υγιείς συνθήκες εργασίας και μέσα από τη δουλειά και την προπόνηση μπορείς να πετύχεις πράγματα. Εγώ θα δουλέψω σκληρά και στη διάρκεια της πορείας θα φανεί τι μπορώ να πετύχω και πόσο θα προσφέρω στην ομάδα. Στόχος μου είναι να προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την ομάδα».

Για την παρουσία του Γιώργου Παράσχου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας τόνισε ότι:
«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που σε αυτή την ηλικία μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω με ένα προπονητή που εμπνέει σεβασμό και έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του με μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τέλος, ο Αλέξανδρος Κούρος αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο για την ομάδα μας: «Την Παρασκευή περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας και σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε πιο ειδικά για την Ευρώπη και να μοντάρουμε την ομάδα που θα παίξει στον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ έχοντας μεγάλο και απώτερο στόχο την είσοδό μας στους ομίλους».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ