ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κουρμπέλης: Τον... ανακοίνωσε ο προπονητής της Τράμπζονσπορ

Κουρμπέλης: Τον... ανακοίνωσε ο προπονητής της Τράμπζονσπορ
PRINT SCREEN

Η μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στην Τράμπζονσπορ μπορεί να μην έχει πάρει ακόμα επίσημο χαρακτήρα αλλά ο προπονητής της ομάδας, Νέναντ Μπιέλιτσα, τον... ανακοίνωσε ο ίδιος με δηλώσεις του τη Δευτέρα το πρωί.

Η μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στην Τράμπζονσπορ μπορεί να μην έχει πάρει ακόμα επίσημο χαρακτήρα αν και ο Έλληνας διεθνής ταξίδεψε στην Τουρκία, πέρασε από εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο του, αλλά ο προπονητής της ομάδας, Νέναντ Μπιέλιτσα, τον... ανακοίνωσε ο ίδιος με δηλώσεις του τη Δευτέρα το πρωί.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και έκανε λόγω για απόκτηση 6-7 παικτών και σημείωσε μεταξύ άλλων:

"Μιλάμε όλη μέρα με τη διοίκηση για νέους παίκτες και πως θα δημιουργήσουμε την ομάδα. Σκεφτόμαστε να πάρουμε 6-7 ποδοσφαιριστές. Αλλά φυσικά, αυτός ο αριθμός θα αλλάξει, ανάλογα με την κατάσταση των παικτών που θα φύγουν, που θα λύσουν τα συμβόλαιά τους, που θα φύγουν ή θα έρθουν με δανεισμό.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης θα είναι μαζί μας. Θέλουμε να οργανώσουμε το ρόστερ και να χτίσουμε μια καλή ομάδα με τέτοιους παίκτες".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ