STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κούπερ: "Υπάρχει χρόνος και φάρμακο"

Κούπερ: "Υπάρχει χρόνος και φάρμακο"
Κούπερ INTIME SPORTS

Ντροπή για το αποτέλεσμα στις Σέρρες δήλωσε πως αισθάνεται ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση του Αρη με τον Πανσερραϊκό.

" Θα πρέπει να σταθούμε σε δύο σημεία. Στο σημερινό μισάωρο περιμέναμε μία τέτοια αντίδραση. Όταν κατεβήκαμε στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζαμε ότι αν και μένανε 35΄ θα παίζαμε 18΄-20΄", είπε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε:

" Για αυτό έπρεπε να κάνουμε τις κινήσεις μας πολύ γρήγορα. Έπρεπε να βρούμε τρόπο να φθάσουμε γρήγορα στην αντίπαλη περιοχή γιατί κάποιες καθυστερήσεις θα ήταν φυσιολογικές.

Χθες το παιχνίδι δεν είχε κάποια μεγάλη φάση. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την καλύτερη ευκαιρία και από εκεί και πέρα σε μία επίθεση του Πανσερραϊκού ο ποδοσφαιριστής του πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ. Χρειάζεται παραπάνω ηρεμία και αυτό είναι δύσκολο. Γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά ότι σε κάθε φάουλ και πλάγιο και ελεύθερο του τερματοφύλακα θα υπήρχανε καθυστερήσεις.

Όσον αφορά την αποβολή του ποδοσφαιριστή μου δεν έχω καθαρή άποψη και δεν θέλω να τοποθετηθώ. Νιώθω ντροπή για το αποτέλεσμα. Η ομάδα μου ωστόσο είχε έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό που όμως με την διακοπή εν μπόρεσε να τον ακολουθήσει. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό και έπρεπε να παίξουμε 20΄ καθαρά αγωνιστικά λεπτά που αμφιβάλω αν παίχτηκαν και τόσα. Δεν έχουμε καλή αγωνιστική συμπεριφορά και απόδοση".

Σε ερώτηση για την επόμενη μέρα είπε: " Για να αντιδράσουμε υπάρχει χρόνος και το φάρμακο. Κάποιοι τραυματισμοί μας έχουνε περιορίσει τις επιλογές μας. Θα πρέπει να παρθούνε αποφάσεις θα είναι σκληρές και τα φάρμακα θα είναι βαριά".

Κι όσο για το τι εννοεί σημείωσε: "Όταν μιλάμε για δυναμική φαρμακευτική αγωγή μπορεί να έχει να κάνει με μεταγραφές και ποιοι θα αγωνίζονται. Θα αγωνίζονται ποδοσφαιριστές με ηθικό και να προσφέρουνε που θα θέλουνε να βάλουμε το στήθος τους μπροστά και να βγάλουνε την ομάδα από την κακή περίοδο που βρίσκεται".

Ντράγκαν Κοκότοβιτς (Πανσερραϊκός): " Συγχαρητήρια στους παίκτες του Πανσερραϊκού για την μεγάλη νίκη τους. Ήμασταν σωστοί. Ξέραμε τι ζητούσαμε μέσα στο γήπεδο. Αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη ομάδα η οποία έχει αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Πιστεύω ότι η σημερινή μας νίκη εκτός από τους τρεις πολύτιμους βαθμούς θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και στα επόμενα παιχνίδια της Super League. Εύχομαι στον Άρη καλή πορεία και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την συμπαράστασή τους".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ