ΑΡΗΣ

Κούπερ: "Θα δώσουμε το 1.000%"

Κούπερ: "Θα δώσουμε το 1.000%"
INTIME SPORTS

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, τοποθετήθηκε για την κλήρωση των ομίλων του Europa League και το γεγονός ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Μπάγερν Λεβερκούζεν και την Ρόζενμποργκ.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, τοποθετήθηκε στο www.arisfc.gr για την κλήρωση των ομίλων του Europa League και το γεγονός ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Μπάγερν Λεβερκούζεν και την Ρόζενμποργκ.

" Κατ' αρχάς έχω την αίσθηση η κλήρωσή μας ήταν η πιο δύσκολη σε σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες. Όπως και να έχει, όσο πιο δύσκολος είναι ο όμιλος τόσο μεγαλύτερες απαιτήσεις υπάρχουν και τόσο καλύτερη προετοιμασία πρέπει να γίνει. Υπάρχει πάντα η πρόθεση να βελτιώνεσαι ακόμα περισσότερο. Πρέπει πλέον η προσπάθειά μας να είναι πολύ μεγαλύτερη και εμείς να δώσουμε όχι απλά το 100% των δυνάμεων μας, αλλά το 1000% για να παίξουμε τον καλύτερο δυνατό ρόλο στον όμιλο", σχολίασε ο Κούπερ για το αποτέλεσμα της κλήρωσης των ομίλων του Europa League.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League κόντρα στην Καβάλα λέγοντας: " Το πιο σημαντικό για εμάς αυτή την στιγμή είναι η άμεση αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών μας. Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας ώστε να καταρτίσουμε την καλύτερη δυνατή 11αδα. Όσο διάστημα βρίσκομαι στον πάγκο του Άρη η Καβάλα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να υπερισχύσουμε ενός πολύ καλού συνόλου".

Κλήση Σηφάκη στην Εθνικη

Η ΕΠΟ ενημέρωσε σήμερα την ΠΑΕ Άρης ότι ο Μιχάλης Σηφάκης κλήθηκε να δώσει το παρών στα δύο παιχνίδια με την Γεωργία και την Κροατία για τα προκριματικά του EURO 2012. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στις 21:45 στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και το δεύτερο στο Ζάγκρεμπ στις 7 Σεπτεμβρίου στις 20:30. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί στις 30 Αυγούστου με την αποστολή της εθνικής και θα επιστρέψει στις προπονήσεις του με τον Άρη στις 9 Σεπτεμβρίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ