ΑΡΗΣ

Κούπερ: "Φεύγουμε με άδεια χέρια"

Κούπερ: "Φεύγουμε με άδεια χέρια"
Κούπερ INTIME SPORTS

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο τεχνικός του Αρη, Εκτορ Ραούλ Κούπερ για το γεγονός πως η ομάδα του έφυγε χωρίς βαθμό από το ΟΑΚΑ. Τι είπε ο Αργεντίνος προπονητής για το ακυρωθέν γκολ, την ενίσχυση της ομάδας, το συμβόλαιο του αλλά και το θέμα Χαβίτο.

Το γεγονός πως η ομάδα του έφυγε από το ΟΑΚΑ χωρίς κάτι στις αποσκευές της ήταν αυτό πο δυσαρέστησε τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο τεχνικός του Αρη, αναφέρθηκε στην χαμένη ευκαιρία να πάρουν κάτι από το ματς με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στο ακυρωθέν γκολ του Μίτσελ αλλά και την υπόθεση Χαβίτο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντίνος τεχνικός:

- Για την εικόνα της ομάδας του....

« Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε από την αρχή του ταξιδιού μας με πολλές περιπτώσεις τραυματισμού η ήττα δεν είναι ποτέ ένα καλό αποτέλεσμα. Οι παίκτες μου έκαναν το απολύτως δυνατό. Αλλάξαμε το σύστημα ώστε η ομάδα μου να είναι ανταγωνιστική και τώρα αν αξίζαμε την ήττα ή κάτι παραπάνω δεν αλλάζει κάτι. Σίγουρα η ομάδα είχε κλασικές ευκαιρίες να πετύχει ένα τέρμα, ίσως να μας έλειψε κάτι όπως και στα προηγούμενα ματς και στα τελευταία μέτρα να είμαστε πιο σίγουροι στις προσπάθειες μας.

Είμαι εκνευρισμένος γιατί δεν θα ήθελα να πω ότι το γκολ που φάγαμε ήταν ανόητο αλλά σίγουρα δεν αμυνθήκαμε καλά σε μια απλή σέντρα. Αν αξιολογήσουμε τον αντίπαλο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε είμαστε στεναχωρημένοι γιατί μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλό αλλά φεύγουμε με άδεια τα χέρια. Δουλέψαμε πάντως πολύ καλά, τρέξαμε πολύ και αυτό που λείπει είναι να είσαι πιο ξεκάθαρος στην τελική φάση, να είσαι πιο σίγουρος στην τελική προσπάθεια
»

- Για το γκολ που δεν μέτρησε...


« Δεν μπορώ να πω ότι δεν είδα κάτι. Θα πω ότι στην φάση βλέπω τον ποδοσφαιριστή μου να σηκώνεται ξεκάθαρα και να πετυχαίνει ένα καθαρό γκολ. Αν γίνεται κάτι άλλο μέσα στην περιοχή δεν το βλέπω. Εγώ βλέπω πού πάει η μπάλα».

- Για την «ανακολουθία» του ευρωπαϊκού από το ελληνικό πρόσωπο του Άρη....

« Το έχουμε ξαναπεί πως νοιώθουμε πως έχουμε ένα χρέος στο ελληνικό πρωτάθλημα γιατί δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε ένα σερί. Αλλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τα προβλήματα που είχαμε δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω. Και αυτό το λέω γιατί η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, πίεσε έτρεξε και προσπάθησε.

Επαναλαμβάνω όμως ότι ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς γιατί είχαμε πολλά προβλήματα. Η δικιά μας ευθύνη είναι ότι η ομάδα δεν έχει καταφέρει να δείξει το ίδιο καλό πρόσωπο στην Ελλάδα με αυτό της Ευρώπης και πάνω σε αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε
».

- Για το θέαμα των άδειων κερκίδων...

« Η αίσθηση είναι πάρα πολύ περίεργη γιατί καταλαβαίνετε πως ο κόσμος δίνει το δικό του θέαμα. Τουλάχιστον θα κρατήσω το θετικό πως όταν παίζεις κεκλεισμένων των θυρών ακούν τις οδηγίες μου οι ποδοσφαιριστές. Αλλά λείπει το μεγάλο θέαμα. Λείπει αυτό που προσφέρουν οι θεατές, η ώθηση που δίνουν, ο επηρεασμός τους αντιπάλου, το κίνητρο που δίνουν στους παίκτες και στον αντίπαλο. Σε όλους αρέσει να παίζουμε με γεμάτες κερκίδες. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών αγώνα».

- Για την ανανέωση του συμβολαίου του και το θέμα του Χαβίτο...

«Όχι για το να έχει έρθει σε επαφή με τον ΟΣΦΠ ο Χαβίτο δεν έχω καμία πληροφορία. Όσο για την δική μου την ανανέωση δεν υπάρχει ακόμα κάποια εξέλιξη».

- Για τις μεταγραφές και την ενίσχυση της ομάδας...

« Πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις και νέα. Ήδη ενσωματώθηκε στην ομάδα ο Πορτίγια και ελπίζω αυτή την εβδομάδα να έχουμε νεότερες καλύτερες πληροφορίες».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ