ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Κούπερ: "Είμαι σε συνεχή διάλογο με τον κ. Μαρινάκη, δεν ήταν έκπληξη η τοποθέτησή του"

Ο Στιβ Κούπερ στο Τότεναμ - Νότιγχαμ
Ο Στιβ Κούπερ στο Τότεναμ - Νότιγχαμ 2023 AP PHOTO/LEILA COKER

Ο Στιβ Κούπερ με δηλώσεις του τόνισε πως βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και η τοποθέτηση του ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ δεν ήταν έκπληξη για εκείνον.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δήλωση στην ιστοσελίδα της Νότιγχαμ εξέφρασε την πλήρη στήριξη στον τεχνικό της ομάδας, Στιβ Κούπερ, τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις πρέπει να βελτιωθούν άμεσα.

Ο προπονητής της Νότιγχαμ δεν δήλωσή του τόνισε πως βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με τον ιδιοκτήτη της ομάδας και η τοποθέτηση δεν ήταν έκπληξη.

Η δήλωση του Κούπερ:

"Είμαι σε συνεχή διάλογο με τον ιδιοκτήτη και η τοποθέτηση δεν ήταν έκπληξη για εμένα. Το κλαμπ ενοχλήθηκε από κάποια πράγματα που γράφονταν τις νίκες πριν από τα παιχνίδια και ήθελαν να βάλουν ένα τέλος.

Υπήρχαν κάποια άρθρα τα οποία δεν με ενόχλησαν. Κανείς δεν έχει ανοσία. Πάντως προσπαθώ να συγκεντρώνομαι στο τι είναι σημαντικό, το οποίο είναι να προσπαθώ να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια.

Όσον αφορά στο να πάρουμε βαθμούς και να κερδίσουμε παιχνίδια, δεν χρειαζόταν να είναι στην τοποθέτηση. Το ξέρουμε ήδη. Υπήρξαν συζητήσεις με μένα, το σταφ, τους παίκτες όλους. Προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά.

Οι συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη είναι ιδιωτικές. Αυτό που μπορώ να πω, και έχω πει ήδη, είναι πως είναι αρκετά φυσιολογικό όσον αφορά στον όγκο της επικοινωνίας που είχα με τον κ. Μαρινάκη. Μιλάω με τον Γκιράλντι (αθλητικός διευθυντής) κάθε μέρα, γιατί και οι δύο δουλεύουμε στον αγωνιστικό χώρο".

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ