ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Στήριξη Μαρινάκη σε Κούπερ: "Παραμένει προπονητής της Νότιγχαμ"

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δήλωση στην ιστοσελίδα της Νότιγχαμ εξέφρασε την πλήρη στήριξη στον τεχνικό της ομάδας, Στιβ Κούπερ.

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, Βαγγέλης Μαρινάκης, έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Στιβ Κούπερ να απολύεται, ύστερα από την ήττα από τη Λιντς σε εξ αναβολής αγώνα την Τρίτη.

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Φόρεστ, ο επικεφαλής της ομάδας επιβεβαίωσε την παρουσία του 43χρονου προπονητή στον πάγκο και υποστήριξε πως άπαντες στο σύλλογο πρέπει να δουλέψουν σκληρά στο υπόλοιπο της σεζόν για την παραμονή στην Premier League.

Η δήλωση Μαρινάκη

"Κανείς δεν αρνείται ότι ο σύλλογος είναι σε δύσκολη θέση στην Premier League, αλλά θα θέλουμε να βάλουμε τέλος στις θεωρίες και στα ψευδή δημοσιεύματα, επιβεβαιώνοντας ότι ο Στιβ Κούπερ παραμένει προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από τις πρόσφατες εμφανίσεις και είναι ξεκάθαρο ότι απαιτείται πολλή δουλειά. Τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις πρέπει να βελτιωθούν άμεσα.

Τώρα είναι η ώρα για όλους όσοι σχετίζονται με την ομάδα, από εμάς τους ιδιοκτήτες ως το διοικητικό συμβούλιο, τους φιλάθλους μας, το επιτελείο, τους προπονητές και τους παίκτες -να σμίξουμε και να παλέψουμε για να διασφαλίσουμε την παρουσία μας στην Premier League.

Δεν υπάρχει χρόνος για περισπασμούς και φήμες. Υπάρχει χρόνος μόνο για σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα, δέσμευση από τον Στιβ και τους παίκτες να φέρουν τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε και, φυσικά, για τη συνεχώς φανταστική υποστήριξη από τους φιλάθλους της Νότιγχαμ Φόρεστ".

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ