ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κούντε: "Eάν δεν δούλευα, δεν θα άρπαζα την ευκαιρία"

Ο Πιερ Κούντε του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα playoffs του Europa League 2022-2023 στο ΓΣΠ, Λευκωσία | Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022
Ο Πιερ Κούντε του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα playoffs του Europa League 2022-2023 στο ΓΣΠ, Λευκωσία | Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Ο Πιερ Κούντε υποστήριξε ότι η χρησιμοποίησή του στο βασικό σχήμα φέτος είναι αποτέλεσμα δουλειάς του, ενώ μίλησε και για το επικείμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Πιερ Κούντε εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού την Πέμπτη (18/8, 20:00, COSMOTE SPORT 1, LIVE SPORT24) στην Κύπρο για τα playoffs του Europa League.

Ο Καμερουνέζος μέσος ρωτήθηκε για τη μεγαλύτερη χρησιμοποίησή του στους αγώνες της ομάδας, την οποία αποδίδει στη δουλειά και την προσωπική βελτίωση: "Eάν δεν δούλευα, δεν θα άρπαζα την ευκαιρία. Δούλευα από τον παλιό προπονητή, ήξερα ότι θα έρθει αυτή η ευκαιρία, ο νέος προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία. Έχω την ευκαιρία, δουλεύω κάθε μέρα, ξέρω ότι υπάρχει ανταγωνισμός στη θέση αυτή".

Όσο για τον αγώνα στην Κύπρο, υποστήριξε: "Μετά την Μακάμπι είχαμε πολλές αλλαγές, με νέο σταφ, ήρθαμε εδώ με τη δική μας στρατηγική, ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο είναι προκριματικά Champions League, αλλά αύριο πρέπει να παλέψουμε και είμαι σίγουρος ότι θα νικήσουμε τον αγώνα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ