ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Μιλήσαμε για μεταγραφές αλλά ο πρόεδρος είναι αυτός που αποφασίζει"

Ο Ρόναλντ Κούμαν σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα
Ο Ρόναλντ Κούμαν σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Ρόναλντ Κούμαν παραδέχτηκε πως συνεργάζεται με τον Τζουάν Λαπόρτα για το χτίσιμο της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ωστόσο πως είναι ο πρόεδρος εκείνος που παίρνει τις τελικές αποφάσεις καθώς γνωρίζει την οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Κυριακής ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με την Βαγιαδολίδ για την 29η αγωνιστική της La Liga, ο Ρόναλντ Κούμαν δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις για μεταγραφές, με αφορμή τη συνάντηση που είχαν μεσοβδόμαδα οι άνθρωποι της διοίκησης της Μπαρτσελόνα με τον Μίνο Ραϊόλα και τον πατέρα του Έρλινγκ Χάλαντ, Άλφι.

Ωστόσο, όσοι ήλπιζαν πως ο Ολλανδός θα την... πατούσε και θα έδινε έστω και ένα tip από αυτά που συζητήθηκαν, έσφαλαν, με τον Κούμαν να ξεκαθαρίζει πως μιλάει με τον Τζοάν Λαπόρτα στο πλαίσιο του σχεδιασμού της "Μπάρτσα" για τη νέα σεζόν όμως δεν είναι εκείνος που κάνει υποδείξεις για τους παίκτες που θα αποκτηθούν.

"Εκμεταλλευτήκαμε τη διακοπή που υπήρχε λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων για να συναντηθούμε με τον πρόεδρο και το επιτελείο του και να μιλήσουμε για τη φετινή σεζόν και την επόμενη, που θα είναι σημαντική για το μέλλον.

Δεν θα μιλήσω όμως για παίκτες που δεν είναι δικοί μας", διαμήνυσε ο τεχνικός των μπλαουγκράνα, για να προσθέσει με νόημα:

"Δεν ξέρω καν αν είμαστε σε θέση να αποκτήσουμε έναν μεγάλο σε αξία παίκτη. Έχουμε μιλήσει για μεταγραφές αλλά είναι ο πρόεδρος που αποφασίζει επειδή γνωρίζει την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Δεν είμαι εγώ υποχρεωμένος να μιλήσω για αυτά τα θέματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Print Screen Youtube

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ