ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Λογική η αντίδραση του Μέσι, όταν έφυγε ο Σουάρες"

Κούμαν: "Λογική η αντίδραση του Μέσι, όταν έφυγε ο Σουάρες"
AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο Ρόναλντ Κούμαν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο NOS, εξήγησε ότι καταλαβαίνει την αντίδραση του Μέσι για την αποχώρηση του Σουάρες από τη Μπαρτσελόνα, ενώ δήλωσε πως δεν ήταν δική του απόφαση να φύγει ο Ουρουγουανός.

Κι ενώ η μεταγραφή του Λουίς Σουάρες στην Ατλέτικο δεν έχει κλείσει ούτε μήνα, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, αναβίωσε και μίλησε στο ολλανδικό κανάλι NOS για τη συζήτηση που είχε με τον Μέσι σχετικά με την πώληση του Ουρουγουανού.

Ο Ολλανδός τεχνικός των "μπλαουγκράνα" δικαιολογεί τη στάση και τη συμπεριφορά του Αργεντινού σούπερ σταρ, καθώς γνωρίζει την καλή σχέση που είχαν οι δύο παίκτες τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου:

"Εάν έχεις κάποιον στα αποδυτήρια με τον οποίο εσύ, η γυναίκα και τα παιδιά σου κάνετε παρέα επίσης εκτός γηπέδου, τότε μια τέτοια αντίδραση είναι λογική.

Το είπα επίσης στο Μέσι: Καταλαβαίνω ότι είσαι απογοητευμένος και νομίζω ότι είναι κρίμα που φεύγει, αλλά αυτές είναι επιλογές του συλλόγου", ανέφερε ο προπονητής των Καταλανών, ο οποίος στη συνέχεια επανέλαβε για ακόμη μία φορά πως δεν ήταν εκείνος που ζήτησε την αποχώρηση του Σουάρες, αλλά ότι ο ίδιος πήρε μόνος του την απόφαση να φύγει:

"Ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσει να είναι βασικός και του το είπα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί του. Αποφάσισε να αποχωρήσει, αλλά του είχα πει πως αν δεν φύγεις, θα είσαι μέλος της ομάδας και ας με διαψεύσεις κερδίζοντας θέση στην ενδεκάδα. Θα μπορούσε να μείνει. Το κλαμπ ήθελε ανανέωση στο ρόστερ. Βλέπετε ότι τώρα παίζει ο Φάτι που είναι 17, υπάρχει ο Πέδρι, ο Τρινκάο, ο Ντεστ, ο Αραούχο… Όλοι αυτοί είναι παίκτες για το μέλλον της Μπαρτσελόνα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ