ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Ήθελα τον Βαϊνάλντουμ στην Μπαρτσελόνα, αλλά ο Λαπόρτα προτιμούσε να με εκνευρίζει και να καθυστερεί τη μεταγραφή"

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ
Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ @ 2022 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, σε συνέντευξή του στην Ολλανδία ανέφερε ότι ήθελε τον Βαϊνάλντουμ στους Καταλανούς, αλλά όχι ο Λαπόρτα που προτιμούσε να τον εκνευρίζει.

Ο Ρόναλντ Κούμαν εκτόξευσε τα πυρά του κατά του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, με αφορμή τη μη μεταγραφή του Τζίνι Βαϊνάλντουμ στους μπλαουγκράνα.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έφυγε με τις καλύτερες συνθήκες από τη Βαρκελώνη και συχνά οι εισηγήσεις του για τις μεταγραφές το καλοκαίρι του 2021 δεν γίνονταν δεκτές. Μια εξ αυτών είναι η περίπτωση του Βαϊνάλντουμ, ο οποίος δεν κατάφερε να δέσει στην Παρί και παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρόμα τη φετινή σεζόν.

"Ήθελα να φέρω τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ στην Μπαρτσελόνα, αλλά ο πρόεδρος Λαπόρτα προτιμούσε να με εκνευρίζει και να καθυστερεί τη μεταγραφή. Ο Βαϊνάλντουμ επέλεξε να πάει στην Παρί αντί για την Μπαρτσελόνα γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο", ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην ολλανδική ιστοσελίδα ad.nl.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ