ΠΑΟΚ

Κουμάλο: "Ακόμη κρατάμε την κατάσταση στα χέρια μας"

Κουμάλο: "Ακόμη κρατάμε την κατάσταση στα χέρια μας"
INTIME SPORTS

Διαβάστε όσα είπε μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο ο αισιόδοξος Μπονγκανί Κουμάλο, αλλά και ο Σταφυλλίδης.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο ο Μπονγκανί Κουμάλο τόνισε πως δεν έχει χαθεί τίποτα όσον αφορά την υπόθεση πρωτιά. Συγκεκριμένα τόνισε στην NOVA:

"Είναι περίεργη η κατάσταση. Μας αφήνει πικρή γεύση το παιχνίδι γιατί είχαμε τον έλεγχο του ματς, προσπαθήσαμε για το καλύτερο, όμως πάθαμε ένα «κλακάζ» για 18 λεπτά και χάθηκαν τα πάντα. Δείξαμε πως είχαμε προετοιμαστεί σωστά για το συγκεκριμένο ματς, κρατούσαμε την τύχη στα χέρια μας όμως δεν τα καταφέραμε.

Το μίνι πρωτάθλημα των πλεϊ οφ προϋποθέτει πολλά παιχνίδια σε σύντομο χρονικά διάστημα. Δεν μας μένει χρόνος να μείνουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρέπει να σκεφτούμε και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα της Κυριακής.

Δεν έχει χαθεί τίποτα. Ακόμη κρατάμε κατά μία έννοια την κατάσταση στα χέρια μας. Πρέπει να εμφανιστούμε όσο το δυνατό καλύτεροι".

Σταφυλίδης: "Δεν χωράνε οι δικαιολογίες"

Ο Κώστας Σταφυλίδης, δήλωσε στην NOVA: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή, όμως πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε και χάσαμε το παιχνίδι από δύο στημένες φάσεις. Δεν πιστεύω ότι ο Ατρόμητος μας πίεσε ιδιαίτερα. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας στα στημένα για δύο λεπτά και δεχτήκαμε τα γκολ".

Για το αν θεωρεί πως χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για να ξεφύγει ο ΠΑΟΚ στη βαθμολογία: "Φυσικά. Θα ήμασταν πρώτοι με περισσότερους βαθμούς αλλά ακόμη παραμένουμε πρώτοι. Η πρώτη θέση είναι στα πόδια μας και θα προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε".

Τέλος, συμπλήρωσε: "Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο ο αποκλεισμός του Κυπέλλου. Πιστεύω ότι δεν χωράνε δικαιολογίες. Εμείς θα κοιτάξουμε να είμαστε σοβαροί όπως πρέπει και όπως είπα είμαστε ακόμη πρώτοι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ