ΠΑΟΚ

Κουλιεράκης: "Δεν έχει τελειώσει κάτι, έχουμε ακόμα στόχο το πρωτάθλημα"

Ο Κουλιεράκης στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Ντίναμο Ζάγκρεμπ
Ο Κουλιεράκης στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Ντίναμο Ζάγκρεμπ EUROKINISSI SPORTS

Την πίστη του στη διεκδίκηση του τίτλου της Stoiximan Super League μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA, λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα (28/04, 19:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24).

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα (28/04, 19:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, με τους "ασπρόμαυρους" να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να παραμείνουν -έστω και μαθηματικά- στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, την ώρα που η Ένωση θα επιδιώξει να στεφθεί από το βράδυ της Κυριακής (28/04) πρωταθλήτρια.

Ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου του Βορρά, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, στις δηλώσεις που παραχώρησε πριν το ντέρμπι στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε στην πίστη που επικρατεί στον οργανισμό του ΠΑΟΚ ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, ενώ επέδειξε και τα σημεία στα οποία θα κριθεί το ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην κάμερα της NOVA

Για το τελευταίο κακό διάστημα του ΠΑΟΚ:

"Είναι μια δύσκολη περίοδος. Δεν έχει τελειώσει κάτι. Έχουμε ακόμα στόχο το πρωτάθλημα και έχουμε ελπίδες. Σαν να ξεκινάει το πρωτάθλημα από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να δείξουμε χαρακτήρα, γιατί έχουμε, και είμαι πολύ αισιόδοξος αν είμαστε όπως πρέπει και γυρίσουμε στον παλιό μας εαυτό και στο πως παίζαμε".

Για την κόπωση που υπάρχει:

"Μετά από μια τεράστια σεζόν, έχουμε παίξει με 54 παιχνίδια, υπάρχει κόπωση σωματική και ψυχική. Περνάμε και εμείς την περίοδο μας, όπως η κάθε ομάδα. Το σημαντικό είναι από αύριο να επιστρέψουμε πιο δυνατή και να αφήσουμε αυτήν την κακή περίοδο πίσω".

Για το που βρίσκει δύναμη να συνεχίσει όταν κουράζεται:

"Η δύναμη είναι στην ψυχή. Για μένα είναι στον Θεό, μας δίνει πολύ δύναμη και το ομαδικό πνεύμα. Νομίζω αυτά είναι τα πιο σημαντικά, ώστε όταν το σώμα κουράζεται να βρίσκεις δύναμη να δώσεις παραπάνω, γιατί είμαστε σε μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει".

Για τα σημεία που μπορούν να παίξουν ρόλο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ:

"Τα πιο σημαντικά στοιχεία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ πιστεύω θα είναι η αποφασιστικότητα και ότι θα πάει το ματς στη δύναμη. Όποιος έχει τον περισσότερο τσαμπουκά θα κερδίσει".

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ:

"Πρέπει να τους ευχαριστούμε, γιατί όλο αυτό το διάστημα είναι δίπλα μας και στις καλές και στις κακές στιγμές. Πιστεύω ότι και με την ΑΕΚ θα είναι στο πλάι μας, να μας υποστηρίξουν και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε το 120% γι’ αυτούς στο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ