ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουίνσι: "Σημαντικά τα επόμενα δυο ματς"

Κουίνσι: "Σημαντικά τα επόμενα δυο ματς"
INTIME SPORTS

Δυο νίκες στα επόμενα δυο παιχνίδια είναι ο στόχος για τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Κουίνσι.

Ο Κουίνσι Οβόσου αναδείχτηκε σε MVP του αγώνα Παναθηναϊκός-Ατρόμητος με τον Γκανέζο άσο να αλλάζει την εικόνα του Τριφυλλιού στο δεύτερο μέρος που αγωνίστηκε.

Ο Κουίνσι μετά την λήξη του αγώνα υποστήριξε πως όλα εξαρτώνται από τους παίκτες του Τριφυλλιού λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αργήσαμε να μπούμε σε αυτό. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα καθώς ο Ατρόμητος σκόραρε νωρίς. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Βγήκαμε στο γήπεδο για να παλέψουμε, να σκοράρουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Καταφέραμε ισοφαρίσαμε το ματς αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε την ανατροπή. Ξεκινήσαμε όμως με διαφορά τεσσάρων βαθμών τη σειρά οπότε παραμένουμε πρώτοι και πιστεύω ότι την Δευτέρα κόντρα στην ΑΕΚ μπορούμε να πάρουμε τη νίκη".

Ο Παναθηναϊκός έδειξε δυο πρόσωπα, τι έφταιξε;

"Ξέρουμε ότι ο Ατρόμητος παίζει καλά. Πάντα προσπαθεί να κυκλοφορεί την μπάλα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν άνευροι. Στο ημίχρονο μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε ότι πρέπει να βγούμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε την νίκη.

Ήμασταν εντελώς διαφορετικοί. Δείξαμε χαρακτήρα, ισοφαρίσαμε και σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω ότι με την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος όλοι θα είναι ευχαριστημένοι και πήραμε ένα πόντο που μας κρατάει πρώτους".

Παραμένετε στην κορυφή θεωρείς ότι μπορείτε να τερματίσετε πρώτοι;

"Ναι το πιστεύω, εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να μην χάσουμε και να τελειώσουμε τα πλέι οφ οσο πιο γρήγορα. Ιδίως τα επόμενα δυο ματς πρέπει να τα πάρουμε, είναι κρίσιμα".

Την Δευτέρα υπάρχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ θεωρείς ότι θα είστε καλύτεροι;

" Σίγουρα η ομάδα θα παίξει καλύτερα. Θα είμαστε πιο δυνατοί. Θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλά και να δείξουμε στον κόσμο μας τι μπορούμε να κάνουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ