ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουίνσι: "Πρέπει να κερδίσουμε την Μάριμπορ"

Κουίνσι: "Πρέπει να κερδίσουμε την Μάριμπορ"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ήταν άτυχος κόντρα στην Λάτσιο και πρέπει να κερδίσει στο επόμενο ματς τη Μάριμπορ στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τον Κουίνσι. Τι είπε ο Βιτόλο

Κόντρα στην Λάτσιο ο Παναθηναϊκός στάθηκε άτυχος και τώρα θα πρέπει να κερδίσει την Μάριμπορ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Αυτό τόνισε μετά το τέλος του ματς της Ρώμης ο Κουίνσι ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει του φίλους στης ομάδας που βρέθηκαν στην Ιταλία.

" Ήμασταν άτυχοι σήμερα. Ξέραμε ότι θα παίξουμε κόντρα σε μία δυνατή ομάδα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δυστυχώς χάσαμε", είπε αρχικά ο Κουίνσι και πρόσθεσε για το μέλλον των "πράσινων" στη διοργάνωση:

" Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε το παιχνίδι με την Μάριμπορ. Πρέπει να κερδίσουμε το ματς στην έδρα μας με την Μάριμπορ".

Για τον κόσμο της ομάδας τόνισε: " Ήταν υπέροχοι σήμερα. Παρά το γεγονός ότι χάναμε δεν σταμάτησαν να μας υποστηρίζουν και αυτό ήταν πολύ σημαντικό".

Βιτόλο: "Παλέψαμε, δώσαμε τη μάχη μας"

Από την πλευρά του ο Βιτόλο τόνισε: " Αρχίσαμε καλά τον αγώνα στα πρώτα 20 λεπτά. Είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε. Από ένα σουτ που δεν έδειχνε ότι θα έχει έναν κίνδυνο άνοιξαν το σκορ. Το δεύτερο ήρθε από έναν συνδυασμό κακοτυχίας. Παλέψαμε, δώσαμε τη μάχη μας, αλλά ήρθε αυτό το αποτέλεσμα".

Για το ότι ο Παναθηναϊκός δεν αντέδρασε: " Όταν χάνεις με 1-0 στην έδρα της Λάτσιο κάνεις ότι μπορείς για να αντιδράσεις. Προσπαθήσαμε να ανεβούμε, να πετύχουμε ένα γκολ, αλλά δεν είχαμε ευκαιρίες να το κάνουμε. Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες".

Για το ποια θα είναι τα κίνητρα για τη συνέχεια: " Ουσιαστικά δεν θεωρούμε κανένα αγώνα ως χαμένο. Πρέπει να αμυνθούμε και να υπερασπιστούμε ένα σύλλογο πολύ σημαντικό. Πρέπει να είμαστε άνδρες. Όλους τους αγώνες που παίζουμε με αυτή τη φανέλα πρέπει να τους κερδίζουμε".

Για το τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η εικόνα του Παναθηναϊκού: " Η ομάδα δεν έχει βρει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Παλεύουμε πολύ και μερικές φορές υπάρχει μία μεγάλη πίεση την οποία πρέπει να υπακούσουμε. Τα αρνητικά αποτελέσματα παίζουν τον ρόλο τους. Αυτό το σερί πρέπει να το ανατρέψουμε ώστε να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ